SÁZAVAFEST 2017 rozzáří hvězdné nebe!

A je to tady! Blíží se další ročník tradičního multižánrového hudebního festivalu, SÁZAVAFEST. Ve dnech 3. – 5. 8. 2017 se diváci ve Světlé nad Sázavou dočkají nejen skvělé muziky, ale také mnoha dalších atrakcí, díky kterým se pro ně pobyt zde stane nezapomenutelným.

Hlavní hvězdou letošního již 17. ročníku se stane ikona a legenda populární hudby a skvělý německý zpěvák Thomas Anders from Modern Talking. Popularita skupiny sahá napříč několika generacemi. Vždyť kdo by neznal hity You´re My Heart, You´re My Soul či Cheri, Cheri Lady? Nejen milovníci disco si rádi zatančí také na ukrajinskou divu Ruslanu, jejíž hvězda stoupá stále výš. Tato zpěvačka, producentka, skladatelka, pianistka a vítězka Eurovision Song Contest z roku 2004 se návštěvníkům představí v sobotu večer.

Velkou show předvede také jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků, Vojtěch Dyk. Po svém úspěšném turné se zde představí společně s kapelou B-Side band. SÁZAVAFEST každoročně nabízí to nejlepší z české a slovenské scény. Své písně Anděl, Na vodě či Popelka představí Xindl X, Čechomor rozezní své Velické zvony a s Majkem Spiritem si užijeme Primetime. Mladší generaci jistě potěší i letošní účast Sebastiana, Slzy či Pavla Callty. Na nohy všechny postaví Jirka Macháček se skupinou Mig 21, čtyřčlenná stálice hudební scény, skupina Wohnout či vítězové letošních Andělů, zpěvačka Lenny a skupina Jelen.

SÁZAVAFEST každoročně překvapuje svou Family Fun Zónou. Ani letošní ročník nebude výjimkou. Nejen pro ty nejmenší představí Disney a Hasbro zónu. Jako jediný festival v České republice uvede program Star Wars či velkolepou show aktuálních Transformers. Třešničkou na dortu jistě bude velký Doubledecker největšího hračkářství v České republice, Hamley´s, plný úžasných hraček a speciálních her nejen pro děti, ale také dospělé.

Také cítíte, že si letos SÁZAVAFEST opět nemůžete nechat ujít? Využijte výhodnou nabídku za 990,- Kč platnou jen do konce května.

Pro všechny váhavé diváky letos opět připravujeme ochutnávku z toho, co vás čeká. Těšit se můžete na skupiny NEBE a ATMO. Kdy a kde?

  • 16. 6. 2017 BRNO – NÁKUPNÍ CENTRUM KRÁLOVO POLE
  • 6. 2017 NÁKUPNÍ CENTRUM CITYPARK JIHLAVA

Vstupenky rychle mizí, tak neváhejte a staňte se součástí dalšího nezapomenutelného ročníku. Předprodej vstupenek naleznete na www.ticketspot.cz.

Zdroj: Sázavafest