Scena_FM: Ikony československej klubovej scény budú počas sviatkov hodnotiť rok 2014!

V piatok 20. júna odznela poprvý krát v éteri Rádia_FM multižánrová relácia venovaná výlučne klubovej hudbe s názvom Scena_FM, ktorá je vedená pod taktovkou dvojice Galager a Yanko Kral.

Počas spomínaných šiestich mesiacov reláciu navštívil naozaj veľký počet hostí, známych či už z domácej alebo zahraničnej klubovej scény. Mali ste možnosť počuť veľké množstvo rozhovorov a dj setov zahraných naživo alebo dodaných exkluzívne len pre Scenu_FM.

Spomedzi tohto množstva možno spomenúť napríklad mená ako: Makoto & MC Konrad (Jap/UK), Amy Beker (UK/Bbc Radio 1Xtra), Dj Wich, Michal Kaščák, Vec, L Plus, Dj Toky, Purist Djs, Zebra Katz (USA) a mnoho ďalších.

V bohatom programe hodlajú Galager a Yanko Kral naďalej pokračovať. V piatok 19. decembra navštívia reláciu hneď dvaja hostia. Prvým bude dj a promotér Tibor Holoda z agentúry Wilsonic a druhým nemenej zaujímavým hosťom dj a producent Beyuz. S obomi si budete môcť vypočuť rozhovor a následne odznejú aj ich dj sety.

“Štefánske vydanie” 26. bude pozostávať zo sumarizácie najlepších klubových trackov roku 2014. O samotný výber sa postarajú popredné mená domácej klubovej scény, pričom každá z osôb zastupuje odlišný hudobný žáner.

Konkrétne nimi budú: Dj Toky, IM Cyber, Dj Wich, FVLCRM, L Plus a samozrejme samotní moderatori Galager a Yanko Kral. Môžete sa tešiť na to najlepšie čo vyšlo za rok 2014 z techna, house music, hip hopu, elektroniky, drum n bassu, trapu, bass music a mnoho iného.

Prvý piatok roku 2015 odznejú záznamy silvestrovských dj setov moderátorov Scény_FM, ktoré odohrali v spomínaný slávnostný večer.

Aby toho nebolo málo, tak Galager a Yanko Kral si pre vás prichystali ešte aj vianočný darček vo forme mixcloud kanálu, kde nájdete všetky sety, ktoré od júna v relácii odzneli. Spomínané sety nájdete tu a kompletné podcasty tu.

SCENA_FM každý piatok live od 22:00 do polnoci na RADIO_FM

scena_fm_logo1

Zdroj: SCENA_FM