Semifinalisti Hlasu Česko Slovenska T. Sučik a M. Lacko sa pobili kvôli žene.

Spolu postúpili do semifinále Hlasu Česko Slovenska, no kamarátstvu Tomáša Sučika a Mareka Lacka je koniec. Ako to už býva, môže za to žena. Ich pästnú výmenu, ako v pravej telenovele, si budú obidvaja pamätať ešte poriadne dlho.

Tomáš Sučik ostal po úspešnej Melodráme verný funky aj v novom singli Božský Zlý. Hoci s Lacom Virágom ju zložili už dávnejšie, po čase sa ju rozhodol s Mariánom Čekovským a jazzovou kapelou Cha Bud oprášiť. Ako Tomi s úsmevom dodal, chcel ostať nad vecou, preto zvolil funny štýl so všetkým, čo k tomu patrí. „Po rokoch som si z tejto skladby zobral to, čo som do nej sám priniesol a dal jej úplne novú podobu. V klipe však účinkujú aj kamaráti, s ktorými sme ju v tom čase hrávali v garáži, vrátene autora pôvodnej hudby Laciho,“ uviedol Tomi. 

Ak ste milovníkom telenoviel alebo aspoň ich paródií, v klipe si prídete určite na svoje. Zaujímavosťou je nielen to, že Tomi sa jeho natáčania ujal ako režisér, ale s pointou scenára založenom na nevere mu pomáhala manželka Monika. Obidvaja si v ňom aj zahrali a keďže majú romantické duše, opäť sa do seba vášnivo zamilovali. Na druhej strane, až také jednoduché to zase nemali. Pokiaľ sa dopracovali k happy endu, dodržali všetky postupy juhoamerických tvorcov – dej situovaný na ranč s koňmi, on bohatý chlapík, ona slúžka, nevera jeho manželky s majordómom haciendy, bitka a útek pred rozhnevanou rodinou. „Pozerali sme doma s manželkou našu obľúbenú Skrytú vášeň a vtedy nám napadlo, že v tomto duchu by sme mohli natočiť aj klip. Mám pocit, že telenovelou sa ešte nenechal na Slovensku inšpirovať nikto. Keďže som ich sledoval odmalička, nemohol som si to odpustiť,“ dodal dobre naladený Tomi.

Dokonalú recesiu znásobuje fakt, že v hlavných úlohách sa predstaví už spomínaný Tomiho kolega z Hlasu Česko Slovenska Marek Lacko, jeho malý syn a snúbenica Zuzana. Úlohu scenáristov si manželia Sučikovci naozaj vychutnali, pretože sa vyhrali s každým detailom a postavu napísali napr. aj pre svokru talentovaného Košičana, ktorý priznal, že doposiaľ to bol jeho produkčne najväčší projekt. Z pozície herca a režiséra totiž musel riadiť viac ako päťdesiat ľudí, k tomu pracovať so zvieratami, a to mu dalo, podľa jeho slov, poriadne zabrať. „Noc pred natáčaním som nespal a po skončení mi išlo od bolesti rozstreliť hlavu. Keď som sa však v deň natáčania pozrel ráno na mobil, zistil som, že mi napísal môj idol – svetový fitness model David Mcintosh, ktorý mi poprial veľa šťastia, keďže si všimol, že v predchádzajúcom klipe Melodráma som mal na sebe jeho tielko, čo ma neskutočne nakoplo,“ pochválil sa Tomi.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.