Senec zažije jedinečný dvojkoncert „Best Of: Jana Kirschner a Sima Martausová“!

1. augusta 2015 v Senci sa na jednom pódiu stretnú dve výnimočné speváčky! Publikum v seneckom amfiteátri zažije unikátny dvojkoncert, na ktorom Jana Kirschner aj Sima Martausová predstavia to najlepšie z tvorby.

Sima sa na koncert s Janou Krischner veľmi teší. Fanúšikovia sa zase môžu tešiť na 180 minút plných hitov dvoch významných slovenských speváčok. Na dvojkoncerte s názvom „Best Of: Jana Kirschner a Sima Martausová“ plánuje Sima zaspievať skladby z posledného albumu „Na pravom poludní“ či „Dobrý deň, to som ja“. Mladá speváčka sa chystá fanúšikom v Senci predstaviť aj úplnú novinku.

Dve výrazné slovenské hudobníčky, Jana Kirschner a Sima Martausová, zaspievajú 1. augusta 2015 v amfiteátri v Senci to najlepšie zo svojej tvorby. Jana Kirschner zaspieva najväčšie hity a skladby z unikátneho hudobného projektu MORUŠA: BIELA a MORUŠA: ČIERNA, ktorý má na konte medzinárodný úspech a platinovú platňu za predaj na Slovensku. Publikum v Senci zažije dvojitú dávku očarujúcich hlasov a textov prvotriednych speváčok. Sima Martausová sa na jedinečný dvojkoncert s Janou Krischner veľmi teší.

130817_Jana Kirschner_S01_042

“Pre mňa je špeciálne už len to, že budeme mať s Jankou dvojkoncert. Verím, že týmto nápadom potešíme aj našich fanúšikov. Veľmi sa na koncert teším, pretože mám Janku rada, páči sa mi ako spieva a ako tvorí. Je to pre mňa veľká radosť a česť mať spoločný koncert práve s ňou.” Prezradila Sima Martausová.

Priaznivci si užijú 180 minút plných hitov speváčok, ktoré miluje slovenské aj české publikum. Na dvojkoncerte s názvom „Best Of: Jana Kirschner a Sima Martausová“ plánuje sympatická Sima zaspievať skladby z dvoch posledných a kritikmi oceňovaných albumov.

“S kapelou zahráme nejaké skladby z albumu „Dobrý deň, to som ja“, aj z albumu „Na pravom poludní“. Možno zaznie aj novinka a ešte uvidíme, či s Jankou zaspievame aj niečo spoločne.“ Prezradila Sima Martausová.

DSC_0542

Speváčka Sima Martausová okrem špeciálneho dvojkoncertu s Janou Kirschner plánuje vystúpenia na letných festivaloch a teší sa na dovolenku.

„V lete nás s kapelou čakajú spoločné koncerty a festivaly, ktoré bývajú zverejnené na webe alebo na facebookovej stránke. Čo sa týka iných plánov na leto, veľmi sa teším, keď vyrazím s mojimi blízkymi na túry po Slovensku a možno aj mimo neho.“  Hovorí nadšene Sima Martausová.

Prvý album s názvom „Vyzliecť si človeka“ vydala Sima Martausová v roku 2012. Za plnohodnotný debutový album však označujú počin z roku 2013 s názvom „Dobrý deň, to som ja“. Album rodáčky z Považskej Bystrice očaril verejnosť aj hudobných kritikov. Speváčka má na konte dve platinové platne, vypredané koncerty a cenu ZAI – Zväzu autorov a interpretov populárnej hudby v kategórii „Album roka“ a „Objav roka“. V roku 2014 vydala Sima Martausová album „Na pravom poludní“. Ďalšie informácie nájdete na  www.simamartausova.sk.

Nenechajte si ujsť jedinečný koncert dvoch výnimočných speváčok, Jany Kirschner a Simy Martausovej 1. augusta o 20:00 v amfiteátri v  Senci. Vstupenky na koncert sú dostupné prostredníctvom siete Ticketportal https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=21006.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.