Session je v znamení Strelca…

…aj napriek tomu, že sa narodila niekedy uprostred leta roku pána 2006. Jej decembrové vydanie je totiž odjakživa v znamení narodeninovej oslavy jej autorov a zakladateľov – v znamení Strelca.

Za tých 6 rokov existencie sa Session bez veľkého kriku vypracovala na jednu z najobľúbenejších pravidelných kluboviek na Považí aby na poslednom vydaní bezmála vypredala Púchovskú Shaku. Čo je v tomto prípade tajomstvom takého úspechu zostáva tajomstvom aj pre nás samotných – možno to bude práve tým, že ju jednoducho žiadne neobostiera. Ak  nás má predsa len napadnúť aspoň niečo, bude to asi tvrdohlavé držanie sa pôvodnej, slobodnej, až punkovej idey, ktorá je v prvom rade o kvalitnej hudbe bez davových ambícií a ignorovaní akýchkoľvek zbytočných príkras a pozlátok, ktoré v konečnom dôsledku v mnohých prípadoch len maskujú holú pravdu.  Proste Session – stretnutie priateľov za mixom aj na parkete pod ním.

Tento rok nastal čas vyskúšať nové méty. Značke Session kedysi nezlomila krk ani nevyhnutná a okolnosťami vynútená zmena priestorov, nastal však čas vyskúšať niečo ešte ambicióznejšie a riskantnejšie. Pretože zmena je dôležitá a prospešná iba vtedy, keď je dobrovoľná a nie vynútená okolnosťami – rozhodli sme sa ďalšie narodeninové vydanie spraviť niečo pre dobre usadenú a spokojne si pradúcu klubovku neslýchané – presun o desiatky kilometrov a rovno do hlavného mesta. To je trúfalosť! Ale začať (takmer) od nuly je niekedy zároveň oslobodzujúce.

Voľba priestoru, ktorý by vyhovoval našim predstavám slobodného, na nič sa nehrajúceho lo-fi a zároveň pohodlného klubu padla na Bateliér. V širšom srdci Bratislavy a pritom v tmavej, slepej Továrenskej ulici je  Bateliér centrom slobodomyseľnosti, undergroundu a lásky k umeniu pre umenie. Na dvoch stageoch sa tu 8. decembra nepredstavia nasledovné hviezdy: Tiesto, David Guetta, LMFAO, Rytmus a ani mnohí ďalší…ba ani Dara nepríde…kto však príde, ten neoľutuje.

Zdroj: Southboy