SharkaSs má vonku nový singel a klip Proč to tak cítím jenom já.

Po jarnom debutovom E.P. 2016, ktoré uviedol úspešný klip Plusy a mínusy, prichádza na sklonku roka SharkaSs s novou piesňou! Release songu Proč to tak cítím jenom já je sprevádzaný citlivým a jemným videoklipom v réžii Tomáša Krejčího!

Novú skladbu môžu fanúšikovia počuť naživo i v rámci aktuálneho turné kapely Eddie Stoilow – na vybraných zastávkach totiž SharkaSs vystupuje ako špeciálny hosť.

„Naším zámerom bolo jednoducho, ale zároveň citlivo stvárniť môj vzťah k prírode a moju vďačnosť za to, že som jej súčasťou, rovnako ako to, že v prírode má všetko svoj daný poriadok, daný cyklus a všetko je v dokonalej rovnováhe,“ približuje SharkaSs klip, ktorý vydarene dokresľuje nový singel „o vzťahu medzi dvoma ľuďmi, v ktorom hrá rolu môj príbeh. Zároveň ide o vzťah medzi mnou, ľuďmi a bohom, o vzťah človeka k životu a k zmene.“

Singel, ktorý je podľa slov SharkaSs predzvesťou debutového albumu, ktorý vyjde na budúci rok, si vypočujú naživo v stredu 16. novembra návštevníci koncertu Eddie Stoilow v ostravskom klube Garage. Tam, rovnako ako v piatok 18. novembra v Rakovníku sa SharkaSs v sprievode bubeníka Vojty Stolína predstaví ako špeciálny hosť. 

small_foto_miroslav-novak02

„Šlape to! S Eddie sa poznáme už dlhšiu dobu, kedy som vystupovala na ich koncerte v Lucerne a veľmi ma teší, že si s ním môžem zahrať aj na aktuálnom turné. Sú výborná kapela,“ komentuje SharkaSs spoločné vystúpenia. 

Nie sú to ale zďaleka jediné koncerty SharkaSs. Minulý týždeň zahrala napríklad na Čelákovickém YouTube festu či v Brne v rámci festivalu Mezipatra. Aktuálne informácie o SharkaSs  a jej koncertoch  a novinkách nájdu fanúšikovia na jej oficiálnom Facebookovom profile: www.facebook.com/RapperkaSharkaSs

Zdroj: SOUL FOR SHOW