SIGNALL_FM Night: Bratislava privíta anglický projekt Spectrasoul. Nadčasový drum&bass plný emócií.

Drum&bassová noc SIGNALL_FM Night prináša po niekoľkých rokoch na Slovensko priekopníkov kreatívnej tvorby a prvotriednych umelcov Spectrasoul. Už v piatok 11. decembra bude dvojicu v bratislavskom KC Dunaj reprezentovať Dave.

Ten sľubuje dj set plný čerstvého materiálu nie len z nového albumu dvojice a prierez drum&bassom od halftempa cez melodické rollery až po prísne beaty. Zahrajú aj česká djka IM Cyber, dvojica Lixx & Clive, Source Code a Freemind.

Drum&bassová noc SIGNALL_FM Night prináša po niekoľkých rokoch na Slovensko priekopníkov kreatívnej tvorby a prvotriednych umelcov Spectrasoul. Už v piatok 11. decembra bude dvojicu v bratislavskom KC Dunaj reprezentovať Dave. Ten sľubuje dj set plný čerstvého materiálu nie len z nového albumu dvojice a prierez drum&bassom od halftempa cez melodické rollery až po prísne beaty. Zahrajú aj česká djka IM Cyber, dvojica Lixx & Clive, Source Code a Freemind.

SpectraSoul (UK), foto: Hana Makovcova

Odkedy sa v roku 2006 objavili na scéne, ich producentská cesta vedie po jasnom chodníku, na ktorom stoja zásadné značky drum&bassu. Goldieho legendárny label Metalheadz, dBridge a jeho vizionársky Exit Records, Kasrov progresívny Critical Music a v neposlednom rade ich dnešný domov – Shogun Audio. Alibi, Light In The Dark, Away With Me, Organiser, Memento, Ben, Always. To všetko sú zásadné míľniky v ich tvorbe a tracky, ktoré definujú Spectrasoul ako všestranných producentov schopných ponoriť sa hlboko do pocitov a zahrávať sa s najsilnejšími emóciami, aby v zápätí vyrazili nad hladinu a prevalcovali klub energickými rollermi. Presne tak, ako to vedia len oni.

Po úspešnom albume ‘Delay No More’ z roku 2012 si do zoznamu longplayerov tento rok pripísali aktuálny titul ‘The Mistress’, s ktorým cestujú po kluboch po celom svete. Decembrová zastávka nevynechá Bratislavu.

SpectraSoul (UK), foto: Hana Makovcova

Za mixpult sa večer postaví aj známa česká djka IM Cyber, nedna z najdlhšie hrajúcich djs u našich západných susedov vôbec. Za sebou má vystúpenia snáď vo všetkých domácich kluboch a festivaloch. V roku 2002 sa zúčastnila Red Bull Music Academy v brazílskom Sao Paolo, kde si ju všimol Dj Marky a pozval ju hrať na svoju párty, bola rezidentkou pražského klubu Roxy, organizovala svoj event Take Control, spoluorganizovala festival Let It Roll a zahrala si asi s každým, kto niečo vo svete drum&bassu znamená. Nedávno rozšírila svoje obzory o house music, ktorú aktívne hráva, no na drum&bass nezanevrela. Jej mixy sú známe deep atmosférami pre vyzreté publikum a nám sľúbila, že do Bratislavy si prichystá nový set plný selekciu, ktorá ju baví.

O djský support sa v piatok 11. decembra na SIGNAll_FM NIGHT v KC Dunaj postarajú  selektori Lixx & Clive v spoločnom špeciálnom sete, šikovná dvojica Source Code a nová talentovaná krv Freemind.

SIGNALL_FM NIGHT
11. december 2015
KC Dunaj, Bratislava
Facebook udalosť
www.signallfm.sk
www.kcdunaj.sk
www.radiofm.sk

SFMN_2015-12-11_FB_cover_page

Zdroj: SIGNALL_FM