Skupina INSTINCT predkapelou na turne ELANU

Instinct pôsobí na hudobnej scéne 5 rokov a oslávia ich vo veľkom štýle. Skupina Elán ich pozvala na spoločné  pódium počas ich jesenného turné, čo znamená, že budú otvárať všetky koncerty tejto hudobnej legendy. Odohraju s Elánom osem koncertov v Čechách a dva na Slovensku. Druhým hosťom na turné  bude chorvátska speváčka Nina Kraljić, ktorá reprezentovala svoju krajinu na tohtoročnej Eurovision Song Contest.

Kapela Instinct vznikla v Prahe a posledný rok sa jej darí tvoriť piesne, ktoré môžeme počuť aj v rádiách.  Známe hity ako Na život a na smrť, Medzitým a Valčík s ilúziou skupina zahrá aj na turné a fanúšikovia sa môžu tešiť aj na ďalšie piesne z pripravovaného albumu, ktorý vyjde v roku 2017.

instinct-self

„Byť predkapelou Elánu bol môj obrovský sen, pretože som ich fanúšikom od úplného detsva a poznám každú ich pieseň naspamäť. Keď mi zavolal ich manažér, že budeme predkapelou, nemohol som tomu uveriť!“, hovorí gitarista Miro Maršík.

„Před 5 lety jsem si koupil z peněz z brigády svoje první bicí, byly hrozné a jeden buben měl na sobě logo FC Bohemians 1905. V tu chvíli mě ani nenapadlo, že za pár let nato budeme stát na podiu v největších halách v Čechách i na Slovensku. Pro mne je to důkaz toho, že když člověk srdcem dělá to, co ho baví, nemůže to skončit špatně.“ dodáva český člen jadra kapely a bubeník Ondřej Simon.

Kapelu založili v roku 2011 spevák Lukáš Ciho, gitarista Miro Maršík a bubeník Ondřej Simon.  Basgitarista Martin Havelka sa do kapely pridal v roku 2015.
www.instinct.sk
www.facebook.com/instinctband

Zdroj: Warner Music