Slnečné hodiny oslavujú 1. výročie svojho znovuzrodenia s prekvapením!

Všetci priaznivci a nadšenci adrenalínových a outdoorových športov pozor! Zrekonštruované Slnečné hodiny pri Ekonomickej univerzite v Bratislave oslavujú prvé výročie od úspešného zrealizovania projektu ,,Lezecká stena Slnečných hodín“. Aj tento rok môžeš zabojovať o titul Majstra Slnečných hodín v boulderingu. Tak sa pridaj k nám!

Prešiel už rok, odkedy členovia občianskeho združenia Na hrane zrekonštruovali umelecké dielo Slnečné hodiny v bratislavskej Petržalke na lezeckú stenu. Toto miesto sa stalo obľúbeným areálom pre rozvoj športu, relaxu, ale aj súčasťou spoznávania nových ľudí. Ako sami uviedli: „Sme hrdí, že toľko ľudí ocenilo našu myšlienku ako sa dá zo zabudnutej pamiatky vytvoriť miesto s nádychom histórie, prepojené s možnosťou športových aktivít. Tento rok nás už nečakali náročné chvíle strávené zveľaďovaním schátraných Slnečných hodín a ich okolia.

Majster_Slnecnych_hodin_cover

Napriek tomu si chceme pripomenúť aká neľahká a zdĺhavá cesta nás viedla k úspešnej realizácie projektu a osláviť spolu s ľuďmi prvé výročie.“ Opäť je tu výzva zúčastniť sa bouldrových pretekov a získať tak v poradí už druhý titul Majstra Slnečných hodín. Možno to budeš práve TY, tak sa nezabudni zaregistrovať na climb.sk alebo priamo na mieste.

Vidíme sa v sobotu, 07.05.2016, v areály Ekonomickej univerzity v Bratislave. Viac informácií nájdeš v evente Majster slnečných hodín 2016. Aká by to však bola oslava výročia bez bohatého sprievodného programu? Okrem super atmosféry, súťaží a hudby v podaní DJ Volike sa môžete tešiť aj na šikovných chlapcov z Čiech, ktorí svoje športové nadšenie prenesú do dych vyrážajúcich slackline trikov. Na záver to najlepšie. Členovia oz Na hrane si pre vás prichystali prekvapenie.

V areáli Lezeckej steny Slnečných hodín pokrstia novú workout preliezku a nový finger board chalani zo Street-Workout Locomotiva! Tohtoročného Majstra Slnečných hodín si jednoducho nemôžete nechať ujsť. Tešíme sa na vás.

FB fun page: www.facebook.com/slnecnehodiny

Majter_Slnecnych_hodin_plagat

Zdroj: CUBE agency