Slovenská formácia Toxic Elements vydáva singel a videoklip ku skladbe Last Summer Night.

Piešťanská melodic Drum and Bass / Dubstep formácia Toxic Elements, vydala nový singel a videoklip ku skladbe Last Summer Night. „Hudba i samotný videoklip sa nesú v pozitívnom letnom duchu a veríme, že prinesú trochu letných lúčov do mrazivého počasia, ktoré momentálne vládne na Slovensku.“  Povedali členovia skupiny.

Formácia Toxic Elements, vydala v minulom roku debutový album Toxic Dreams, ktorý pokrstil jeden z najpopulárnejších svetových drum and bass producentov BTK z Brazílie (Blackout records / Virus recordings) v klube Podzemie.

Po hudobnej stránke sa na novom singli podieľali, multiinštrumentalista Samuel Melicher – klavír, Spev: Andrea Juhásová, produkcia a mix: Marián Brezovan.

O videoklip sa postaral Alan Hlaváč z produkčnej spoločnosti Inhuman video arts, za kamerou stáli Lukáš Patrik a Barbora Juhásová pričom veľká časť záberov vznikla spontánne, počas divokých letných párty a cestovateľských výletov samotnej skupiny. Mastering skladby bol realizovaný v štúdiách onlinemasteringstudio.eu

„Popularita melodického drum and bassu prudko rastie aj na Slovensku, svedčia o tom hity skupín Rudimental či Sigma, ktoré dobili aj hitparády slovenských rádií, alebo tisíce ľudí na vystúpeniach dnb hviezd ako Netsky či Dj Fresh na festivale Grape. Túto hudbu sme začali robiť v časoch keď sa jednalo o striktne undergroundovú záležitosť, ktorá mala pár stoviek fanúšikov. Sme radi, že sa daný žáner stáva mimoriadne populárny aj u mainstream publika a získava si tisíce fanúšikov na Slovensku. Veríme, že sa im bude náš nový singel páčiť. V súčasnosti sú k rádiovej verzií pripravované aj mnohé remixy od Slovenských a zahraničných producentov, ktoré budú určené skôr pre tanečné parkety“  povedali členovia formácie Toxic Elements.

Viac informácií sa môžete dozvedieť na facebook stránke skupiny https://www.facebook.com/toxicelements

Prípadne webe: https://www.toxic-elements.com/

Zdroj: Toxic Elements