Soft Kill (USA) sa predstavia v Bratislave.

Americká kapela Soft Kill je senzáciou súčasnej post punkovej scény. Počas turné sa stretávajú s fanatickou odozvou na svoju produkciu. Určite si užijú fanúšikovia kapiel ako The Cure, Interpol, Cocteau Twins či Editors. V októbri absolvujú svoje druhé európske turné a urobia si zastávku aj v bratislavskom klube Fuga.

Soft Kill pochádzajú z Portlandu v Oregone, kde vznikli v roku 2010. Zakladajúceho člena Tobiasa Sinclaira doplnil Conrad Vollmer (zo skupiny Warm Hands) na gitare a Owen Glendower, obsluhujúci klávesy. V roku 2011 vydali skvelý a presvedčivý debut “An Open Door”. V roku 2015 im vyšiel druhý radový, klaustrofobický album “Heresy”. Svoj tretí a zatiaľ posledný album “Choke” vydali minulý rok na značke Profound Lore Records. Na tomto albume si v skladbe “On The Inside” zaspieval aj Mark Burgess z legendárnych Chameleons, ktorých sme už v Bratislave mali možnosť vidieť naživo. 

Soft Kill uvidíme v Bratislave 11. októbra 2017 v klube Fuga. Koncert doplnia počas afterparty svojím pestrým výberom temných zvukov chalani zo Sunless, takže o zábavu do neskorých hodín bude postarané. O predpredaji budeme informovať neskôr.

FB event: https://www.facebook.com/events/723157531203991

Zdroj: TS