Špeciálna letná párty s Electro Swing Bohemia vo Fléde!

A přece bude Brno swingovat i v létě! Electro Swing Fever s nálepkou Letní Speciál se uskuteční v pátek 25. července na Flédě. Program bude ještě nabitější než jindy. Vše, co mají fanoušci Electro Swing Bohemia rádi, však zůstává – atmosféra zlaté éry swingu, skvělí DJs, dobové outfity, speciální projekce a stylové dekorace. 

Speciálním hostem večera bude DJ Farrapo z Itálie. Se svými electro-swingovými sety už procestoval celou Evropu a teď po italsku roztančí Brno. Chybět nebudou ani vyhledávaní DJs z Electro Swing Bohemia – Swing Thing & Papa Django a Paolo di Maki. Tito prvotřídní elegáni odehrají na Flédě špičkové electro-swingové selekce, které již mnohokrát rozhýbaly i zatvrzelé nepřátele tance.

Skvělou hudbou to začíná, ale nekončí! Úvod večera bude patřit charlestonovému tanečnímu workshopu v podání Jakuba Šůstka ze Swing Wings. V pop-up holičském koutku budou vyčkávat mistři řemesla z Local Barber Shop, aby pánům poupravili knír nebo vousy. Na Bárečku se budou grilovat delikátní burgry. Blízko sálu na vás počká sladký doping v podobě cupcakes a dortíků.

Electro Swing Fever Letní Speciál
(25. 7. 2014, Fléda Club)
(malá stage, přední a zadní bar a Báreček)
Štefánikova 95/24, Brno
Odkaz na FB event: www.facebook.com/events/509240575873296
Odkaz na předprodej: www.smsticket.cz/vstupenky/2613-electro-swing-fever-fleda.aspx

jk_electro_swing_fever_fleda_brno_2014_07_tlacovky

Zdroj: Fléda