Speváčka KAMI vianoce víta svojím prevedením známych piesni.

Kami sa do povedomia slovenskej hudobnej scény dostala vďaka coververziam známych pesni. V týchto dňoch prichádza so zaujimavým prevedením troch známch vianočnych pesni. Uhádnete, ktoré su to? Prečitajte si krátky rozhovor s touto sympatickou Svidničankov, ktorá momentálne študuje 5. Rocńik konzervatória v Prahe.

Ako trváviš vianoce?
Vianočné sviatky trávim vždy s rodinou a s kamaratmi s ktorými sa citim najlepšie,

Čo pre teba znamenajú tieto sviatky?
Vianočné sviatky pre mňa znamenajú oddych, štastie, to že sme všetci spolu, plný stôl úžasného jedla od mamči a kapra chyteného od ocina :). Na tohtoročné sviatky sa teším o to viac, pretože som nebola doma, a keďže neštudujem už na Slovensku tak ani často domov nechodím.O to viac sa teším na každý jeden deň strávený doma.

Ako napreduješ v speváckej kariera po vydaní coveru a singlu U want it all?
No,neviem či by som to nazvala nejakou veľkou kariérou, určité veci sa zmenili. Mám za sebou už niekoľko vystúpení, chystáme nove veci a zmenil sa hlavne môj postoj k spevu, za ktorý vďačím svojmu producentovi a manažérovi Pavlovi Petríkovi.

https://www.youtube.com/watch?v=DaTBHbUiAws

Vydala si ďalšiu krásnu coveverziu spojenú z troch piesni prečo práve tieto piesne?
Veľmi naozaj veľmi ma baví spievať cover verzie známych piesni, ale s mojím vlastným spracovaním. Chcela som niečo vianočné,ale zaspievať iba All i want for christmas ktorá má na internete niekolko tisíc  ďalších coverov som nechcela. Je viac vianočných piesni ktoré sú nádherné. Snažila som sa spojiť pre mňa tri najkrajšie vianočné piesne.

K tejto nádhernej vianočnej trojpiesni je natočený aj videoklip? Kde ste ho natáčali?
Nakoľko študujem v Prahe, tak sme toto nádherné a inšpirujúce mesto využli aj vo video. Klip je 100 percentne autentický. Natˇacali sme počas vianočných trhov na Staromestskom námesti. Verím, že sa klip bude páčit a aj ja takto troškou budem môcť prispiet k vianočnej pohode.

Ako budeš tráviť silvestra?
Silvestra budem tráviť doma vo Svidniku s priateľmi.

Co chystas do budúcna, chceš sa viac zameriať na hudobnú alebo divadenú karieru nakoľko v Prahe študuješ práve divadelný odbor.
Pokúsim sa obe moje “lásky” divadlo aj spev skombivať tak aby som sa každým dňom posúvala a šla za svojim cieľom.

Prajem každému prijemne vianočné sviatky, a ten najleplší štart do nového roka.

ZDROJ: AIR PRODUCTION