Spevák Honza Toužimský testuje novú motorku!

Zpěvák kapely Arakain Honza Toužimský, který je vedle svých koncertních povinností již druhým rokem ambasadorem legendární motocyklové značky Harley-Davidson, má nyní novou radost!

V minulých dnech přebral motocykl H-D Street Glide, který teď, v rámci turné Arakainu s Lucií Bílou, aktivně sedlá. Nabitý plán turné zahrnující i 4 koncerty po sobě totiž představuje dokonalou možnost, jak si přejezdy mezi nimi užít na novém motocyklu a poznat tak všechny jeho možnosti i osobitý styl jízdy. „Přejezdy mezi koncerty na nové motorce jsou pro mě skvělou šancí, jak se uvolnit,  odreagovat a přijet na vystoupení nabitý energií, navíc u toho poznáte spoustu zajímavých míst,“ říká Honza Toužimský.

Honza Toužimský_na motocyklu_1

A že se jedná skutečně o dokonalou příležitost k ježdění a testování nového modelu dokazuje i samotný rozpis turné. Jenom za minulý týden měl Honza možnost vychutnat si přejezdy mezi koncerty na trase Valašské Meziříčí – Hradec Králové – Benešov – Bozkov u Semil. Když k tomu přičteme fakt, že Honza vyráží ze své rodné Jistebnice v jižních Čechách, má už za sebou za první týden více jak 1 200 km. A nejinak tomu bude i v tomto týdnu, kdy jsou od středy do soboty v plánu opět další 4 koncerty v řadě.

Zpěvák přešel k motocyklu H-D Street Glide z modelu H-D Breakout, na kterém jako ambasador značky prakticky začínal. Rozdíl mezi oběma modely je podle slov Honzy skutečně markantní a každý má své. „H-D Street Glide je hodně odlišný typ motorky. Baví mě na něm, že má navigaci, tempomat, přídavná světla – na cestování a delší trasy je prostě skvělý. Vychutnám si na něm i jízdu po dálnicích, která mě těší daleko víc. Navíc Street Glide disponuje velkými kufry, které jsou super právě na přepravu mezi koncerty, kdy do nich dám v podstatě vše – od oblečení až po mikrofony,“ vysvětluje Honza Toužimský.

Honza Toužimský_na motocyklu_2

Honza samozřejmě využil i customizaci stroje, kterou je Harley-Davidson pověstný a žádná jiná značka na světě nenabízí tak široké možnosti individualizace. Jeho motocykl se tak stal jedinečným a plně přizpůsobený vlastnímu stylu i naturelu.

Připomeňme, že jenom loni strávil zpěvák v sedle motocyklu desítky hodin a najel přes 11 500 km. Letos si slibuje dosažení ještě většího počtu najetých kilometrů. Jarní turné kapely i navazující letní festivaly jsou pro to skvělou příležitostí. A kdo ví, třeba za něj na sedačku spolujezdce usedne v nejbližší době i Lucie Bílá, se kterou Honza absolvuje celé jarní turné Arakainu a která se netají respektem i obdivem k silným strojům a sama sebe označuje jako „harleye“ mezi českými zpěvačkami.

Harley-Davidson – Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na https://www.harley-davidson.cz.

Zdroj: Lenka Netušilová