Stará tržnica pozýva na swingový Silvester s Bratislava Hot Serenaders.

Silvestrovskú noc môžete tento rok v Bratislave stráviť aj v historických priestoroch Starej tržnice. Celým večerom budú sprevádzať Bratislava Hot Serenaders a Gramophon Brothers.

Unikátny orchester Bratislava Hot Serenaders pod vedením trubkára Juraja Bartoša, ktorý sa špecializuje na autentickú hot-jazzovú hudbu 20. a 30. rokov, patrí medzi svetovú špičku, čoho dôkazom sú aj pozitívne ohlasy a kritiky z celého sveta.

Novoročné oslavy sa tento rok nevyhnú ani Starej tržnici v Bratislave. Silvestrovská noc sa tu ponesie v atmosfére swingu a hot jazzu. Historické priestory skvelo doplní hudobná, hot jazzová jednotka Bratislava Hot Serenaders, ktorým budú djskými setmi sekundovať Gramophon Brothers.

Dresscode je pre tento večer vítaný, no nie podmienkou, určite si však treba vziať poriadne tanečné topánky. Zábava v Starej tržnici totiž v tento výnimočný večer potrvá od siedmej večer do tretej rána.

Pripravené bude tiež občerstvenie, barového aj jedlého charakteru. Na výber budú okrem tradičnej kapustnice rôzne tapas, obložené chlebíčky aj sladké dobroty.

Vstupenky na podujatie sú dostupné cez Ticketportal, v cene je občerstvenie v hodnote 10€ a rezervácia miesta pri vybranom stole.

Viac informácií nájdete na www.staratrznica.sk alebo vo Facebook udalosti.

Zdroj: Matej Salek