stoiČOstoi: Kráľ Jadranu odchádza do dôchodku!

Kapela stoiČOstoi po novom už iba duo v zložení Matio a Zajac predstavuje verejnosti svoj nový aktuálny počin a to klip k skladbe Autíčko. Týmto zároveň štartuje vysielanie na svojej súkromnej stanici TV Jadran, ktorá vznikla aj na základe dlhodobého nezáujmu zo strany hudobných televízií a rádií o tvorbu kapely a preto si vytvorili vlastnú hudobnú reláciu pod značkou Hudobné debakle.

Kapela nemá obavy ani zo silnej konkurencie zo strany samozvaného kráľa a pseudorepeťáka Martina „Emdžeja“ Jakubka, ktorý ako im potvrdil dôveryhodný zdroj z jeho blízkeho okolia odchádza do zaslúženého dôchodku. Takto už kapele stoiČOstoi nič nestojí v ceste na výslnie.

10722649_10202988875550344_235368315_o

„Po dvoch rokoch strávených v Chorvátsku sme si ako kapela uvedomili, že robíme hudbu pre staršiu vyzretejšiu vekovú generáciu a preto nemá zmysle raziť si cestu mladej populárnej kapely. Momentálne nás ešte stále lákajú pláže Jadranu a ich diskotéky pre nemeckých dôchodcov. Niekedy máme pocit, že tam sme doma. Ďalší singel by mal byť práve v nemčine“, vysvetľuje spevák a basgitarista Matio Goláb. Sme radi, že sme sa opäť našli a je prirodzené, že na kráľovskom poste nastanú zmeny, každopádne sme za dobré vzťahy a ak by „Emdžej“ mal záujem, veľmi radi si s ním strihneme nejaký featuring, smeje sa spevák.

Aktuálny singel Autíčko si fanúšikovia môžu vypočuť a pozrieť v relácii Hudobné debakle každú stredu a piatok na stanici TV Jadran: https://www.youtube.com/watch?v=41JFDaxKHkE

Zdroj: Martin Hlavaty | AFL promotion