Subgate a jeho releasy za uplynulé mesiace!

Subgate v poslední době nelenil ani ve studiu a na svém kontě má zase o nějaký ten release více ať už pouze v jeho režii nebo ve spolupráci s producentským kolegou Tibizou. Pojďme si tedy jeho poslední produkci postupně představit!

V listopadu spatřila světlo světa jeho skladba Lost in cave na vydavatelství NB Records, za kterým stojí producent Nicolas Bacher,  která je laděná do současného techno soundu!

Na přelomu listopadu a prosince se dostala společná práce Subgatea a Tibizy, kterou byly dva tracky Camel a Contra na dvě kompilace labelu Phunk Traxx.

V polovině ledna Nového roku s šestnáckou na konci vyšel na španělském labelu WhoBear rec Subgateovi single s názvem Harmonica, který se dočkal supportu celé řady známých zahraničních umělců a zároveň se dostal do výroční kompilace 7 let WhoBear records.

Koncem ledna spatřil světlo světa společný release Subgatea a Tibizy s názvem Second Chance na renomovaném italském vydavatelství Frequenza Records, na němž se objevil stejnojmenný společný track této producentské dvojice a jeden solo track Tibizy.

Posledním počinem Subgatea je techhousová pecka s názvem Viva, kterou vydal na svém domovském labelu One Way!

Hezký poslech!

Kompletní informace o Subgateovi naleznete na www.djsubgate.com

Zdroj: Subgate