SUBMAZE predstavuje DJs, ktorí zahrajú už 1.4. v klube Elam!

1.apríl 2017 je dátum, kedy v Mlynskej Doline v Elam klube po dlhom čase zas a znova zaznejú mohutné tóny Drum and Bass-u.

Ostáva týždeň do akcie, čo tak si presnejšie predstaviť, čo nás počas tejto noci čaká. Určite sa tu nájdu mnohí, ktorím už len po zhliadnutí vystupujúcich bude jasné, ako to bude približne vyzerať, avšak pevne verím, že sa nasledujúce riadky budú hodiť najmä ľuďom, ktorí moc s týmito DJs ešte nemajú skúsenosti. A začneme pekne od začiatku.

L Plus, producent, DJ a milovník nemenovanej značky fastfoodu nás poctí svojou návštevou a to rovno aj so svojím novým albumom, na ktorom nájdeme 100% koncentrát zmesi tanečnej hudby, z ktorého nám určite v hojnom objeme bude nalievať aj počas svojho setu. Okrem nového albumu má tento dlháň za ušami množstvo kvalitnej produkcie, ktorá vyšla na mnohých zahraničných labeloch, napríklad Technique recordings, UKF, Liquicity, Viper records.

Lixx, osoba, ktorá sa už vo svete Drum and Bass na Slovensku stala pojmom. Za svoje dlhoročné pôsobenie stihol toho už naozaj neskutočne veľa, či už sa rozprávame o jeho relácií Signall_FM, ktorá vo vysielaní Radia_FM oslávila nedávno už 7 rokov, alebo o jeho akciách Basshaze, ktoré fungujú už viac ako 3 roky. Taktiež sa nedajú nespomenúť jeho významné hrania, ako napríklad hranie v Sardínií na akcii Sun and Bass. Koniec koncov, jeho kvality si budeme môcť vypočuť už o necelý týždeň na tejto akcií, na ktorú Vás aj sám pozýva.

LIXX

Lixx Vás pozýva na akciu :)

Posted by Elam Klub on 5. marec 2017

DCKDST je zase jeden z mála DJov, ktorí na Slovensku hráva momentálne jeden z najobľúbenejších subžánrov Drum and Bass-u, Jump Up. Okrem DJingu pracuje aj ako promotér a organizuje aj vlastné akcie Bass Factory. Tak ako Lixx aj on Vás pozýva na akciu, na ktorej oslávi svoje 24. narodeniny.

Pozvánka na SubMaze

Pozvánka č.2, tentokrát v hlavnej úlohe DCKDST?!

Posted by Elam Klub on 12. marec 2017

Kavva je DJ, ktorý sa po 6 ročnej odmlke znova prihlásil k slovu a začal teda pekne z ostra. Za svoje pôsobenie stihol odohrať sety na najväčších akciach po Slovensku, kde stihol rozdať radosť mnohým DnB addicted luďom. Vďačí tomu najmä svojej perfektej selekcií a citu pre hudbu, v ktorej najdeme prakticky celé spektrum Drum and Bass-u.

Jedným zo zástupcov mladých DJs je aj Freemind. Jedným z verejných tajomstiev je, že je snáď najväčším fanúšikom Break-a. V jeho sete nájdete veľa kvalitne zlámanej produkcie nielen od spomínaného producenta, ale aj od mien ako DLR, Dillinja, prípadne v ňom nájdete aj vlastnú tvorbu, ktorú už niekoľko rokov testuje a je len otázka času, kedy sa konečne dočkáme nejakého premierového releasu.

Bëor, DJ a moderátor DnB relácie Bassvolution je ďalším vystupujúcim na tejto úvodnej akcií. K hraniu sa dostal pred necelými dvoma rokmi, počas ktorých jeho selekcia zakotvila v sub-žánroch ako liquid funk, soulful alebo deep drum&bass. Taktiež spolupracuje na Lixxovej show SIGNAll_FM a okrem hrania sa príležitostne venuje produkcii.

Zakončenie zostáva na organizátorovi tejto akcie (Swire), ktorí si tu odohrá svoj debut a sľubuje maximálnu energickú smršť.

Pevne veríme, že sa stretneme v hojnom počte, a ak si sa dostal až sem, pripomínam ti SÚŤAŽ, ktorá stále prebieha do 29.3.2017 na tomto linku: https://gregi.net/clanky/submaze-sutaz-o-volne-vstupy-a-flasku-kapitana/

SUBMAZE
ELAM klub (Internáty Mladosť, Staré Grunty 53 Bratislava)
Start/End: 21:00/5:00 Vstup: 3€ ISIC / 4€ Normal

FB event: https://www.facebook.com/events/196576377488339/
Elam page: https://www.facebook.com/elamklub/
L Plus: https://www.facebook.com/lplus/?hc_ref=SEARCH
Lixx: https://www.facebook.com/lixxdnb/
DCKDST: https://www.facebook.com/DCKDST/

Zdroj: ELAM klub