Summit.31: 26. septembra v Art klube v Trnave!

Po letnej prestávke sa vám opäť hlási drum and basová noc s názvom SUMMIT, už so svojím 31. pokračovaním, ktoré sa bude konať 26.09.2014 v trnavskom Art Klube.

Na tento večer si pre vás organizátori pripravili všehochuť lámaných beatov prezentovaných djmi z okolia Senice, Banskej Bystrice a samozrejme domácej Trnavy.

TheManiacs – Dvojica The Maniacs aka Andrej Lakomčík (Contraption) a Andrej Lupták (Chico) majú 19 rokov a obaja pochádzajú z Banskej Bystrice. Lámaným beatom sa začali venovať na prelome rokov 2010 a 2011. Zo začiatku to bol predovšetkým djing, no po čase začali zabŕdať do producentsky známeho programu FL studio, kde si vytvárali vlastné soundy. Vďaka tomu sa dostali do povedomia širšej verejnosti a niekoľkých nahrávacích štúdii. Na konci roka 2013 začali spolupracovať s ERMB records ktorý vlastní Ero Drummer. V úvode roka 2014 vyšli ich prvé single Rescue a Get Down. V týchto dňoch vydávajú už svoj štvrtý release pod na labeli ERMB (Deep Space a Riot). Všimli si ich aj promotéri a odohrali svoje prvé lokálne akcie Urban Sound v Bystrickom Urban Spote a nechýbali ani na tohtoročnom Trident Opean Air na Duchonke. Do budúcnosti by chceli zlepšovať svoj zvuk a dostať sa do ešte širšieho povedomia ľudí pohybujúcich sa na klubovej scéne.

Peszek – Tento 24 ročný mladík zo Senice začal s djingom už v roku 2006 vďaka lokálnym djom, ktorí mu dali možnosť zahrať si z gramofónov. Prvé dva roky hrával houseovú hudbu a potom objavil niečo čo mu zmenilo jeho pohľad na hudbu vnímanie rytmov ako takých. Tým niečím bol práve drum and bass, ktorý mu prinášal väčší pôžitok ako monotónne rovné beaty. Prvý veľký úspech prišiel s rokom 2013, kedy nahral mixovaný set a rozposlal ho zopár ľuďom. Na jeho počudovanie sa mu ozval samotný LIXX, ktorému sa jeho set páčil a pozval ho do svojej relácie SIGNALL_FM, kde dostal možnosť odohrať live set. Neskôr sa rozhodol pritiahnuť viac drum and bassu aj do svojho mesta a spolu s Rast S založili podujatie BETONAGE, ktoré organizujú pod hlavičkou JTT Djs crew.

Rast S – Rast.S vlastným menom Rastislav Sopúšek je 23 ročný dj zo Skalice ktorý sa prvý krát stretol s dj-ngom u Dj-a Wuuka v roku 2007, kedy ho toto umenie natoľko ovplyvnilo že v roku 2008 si kúpil svoje prvé gramofóny a začal si hrávať zatiaľ domá sám pre seba. Vnímal to ako odreagovanie sa od okolitého sveta a tým začal jeho svet plný beatov. Okrem toho hudbou šíri mier, lásku a dobrú náladu, za ktoré sa mu ľudia odvďačia pozitívnou energiou. Od začiatku sa venoval polámaným beatom konkrétne liquid, deep, neuro, soul, intelligent, atmospheric drum and bass, ktorý obľubuje dodnes. Okrem dnb sa zaujíma aj o iné hudobné štýly ako napríklad Hip – Hop, Future garage, Trap, Bass, Future jazz, Wonky. V súčasnosti patrí pod bookingu JTT Djs crew.

Nuclear X – S pod komínov jadrovej elektrárne sa Vám predstaví aj rádioaktivitou nabitý Nuclear X, ktorý Vás prevedie svetom sviežeho liquidfunku.

Bobo – Za mixpultom sa Vám predstaví aj organizátor akcie SUMMIT.

Po trojmesačnej prestávke sa na Vás všetkých opäť tešíme. Samozrejme ako už je zvykom nebude chýbať ovocie počas večera a tiež tematické nálepky.

SUMMIT-31

Zdroj: SUMMIT CREW