Summit.38: 17. apríla v trnavskom Art klube.

Už tridsiate ôsme pokračovanie pravidelnej drum and bassovej noci SUMMIT sa uskutoční 17.04.2015 v trnavskom Art Klube. Tento krát bude akcia o to výnimočnejšia, že sa bude zároveň oslavovať 5-te výročie akcie SUMMIT.

Na túto počesť sme si dovolili pozvať špeciálneho headlinera z Anglicka, a tiež sme pripravili zaujímavé darčeky pre prvých 100 návštevníkov. Ako je už tradíciou, tak počas večera bude pre vás pripravené čerstvé ovocie, tematické samolepky, videoprojekcia a hlavne skvelá hudba.

ALLIED – Vďaka inšpirácii, ktorú poskytla pokroková hudba sa ešte počas školských čias spojili Ali a Ed the Brighton, vytvorili spolu djské a producentské duo a čoskoro začali budovať svoje vlastné štúdio. Rýchlo objavili a začali spoznávať čaro sequencerov, syntetizátorov a samplerov, s ktorými sa pustili do svojich prvých drum and bassových projektov. Ich prvé releasy „Unseen Sun“ a „Lunar 3“ boli vydané na známom anglickom labeli Sinuous Records a odvtedy bol ich špecifický zvuk predurčený. Po tomto ich debute začali rýchlo nabrať na sile ako na poli produkcie, tak aj djingu.  Vystupovali už vo viac ako dvadsiatich krajinách po celom svete, a ich hudbu sa rozhodli vydávať aj také vydavateľstvá, ako Rise Audio, DSCI4 alebo Syndrome Audio. Ich futuristické a tech zvuky sa čím ďalej tým viac šíria tanečnými parketmi Veľkej Británie aj mimo nej. Počas ich vyťaženého časového harmonogramu, z ktorého veľkú časť investujú práve do produkcie a vystupovaní po celom svete, sa stále snažia vyvíjať ich špecifický štýl a zvuk. Ich plánované releasy sú pripravované na vydavateľstvách Rise Audio, DSCI4, Syndrome Audio, Trust in Music, Citrus Records, Venom Inc a Sinuous Records.

EVRO – Pôvodom z Trnavy momentálne žijúci v Brne sa s drum and bassom zoznámil pred ôsmimi rokmi. . V lete vyhral svojím vinyl setom DJ contest, vďaka ktorému si zahral na AIR festivale v českom Hradci Králové. Súbežne s DJ-ingom sa tiež venuje produkcii svojich vlastných trackov prevažne na neurofunkovej vlne. Za zmienku stojí track The Borg, ktorý vyšiel na slovenskom labeli Koncept. Track sa dostal až do finále producentskej súťaže YoungBlood organizovanej serverom drumandbass.cz. Jeho ďalší producentský počin je temne ladený track Room 237, ktorý vyšiel na českom labeli Sun Side Recordings.

REDFACE – Rodák z Trnavy, prichádza po dlhšej dobe z Anglicka, aby pre Vás odpálil set plný nestarnúcich bangerov, ale aj silu aktuálneho zvuku ako je napr. Critical Music, Metalheads alebo Commercial Suicide. Redface ako ho poznáme, hráva prevažne Atmospheric a Liquid dnb plný atmosférických plôch, valivých basov a príjemných tanečných melódií, no tento krát pripravuje niečo aj z tvrdšieho sveta dnb, aby poriadne prevetral subbassy klubu a naladil vaše bubienky pred headlinerom.

NUCLEAR X – Akciu odpáli svojim pestrým úvodným setom rezident akcie NUCLEAR X, od ktorého nemusíte počuť striktne iba drum and bass, no občas aj iné žánre elektronickej hudby.

BOBO – Organizátor akcie SUMMIT nesmie na pódiu chýbať. Zavalí vás vlnou rôznorodej hudby od liquidfunku, cez neurofunk, až po tvrdšie dark tracky.

Tešíme sa na Vás.

s.38 web

Zdroj: Summit crew