SUMMIT.55 s EMX a ELIZE už piatok 13.1.!

Už 55-te pokračovanie pravidelnej drum and bassovej noci SUMMIT je naplánované na piatok 13. januára 2017. Tentokrát nás poctia svojou návštevou dvaja dji zo susedného Rakúska EMX a ELIZE a tiež dvojica djov z východu Slovenska TRIPOLOGIC a FLIPER. Lineup doplní domáci SKICK a BOBO.

Samozrejme nebude chýbať ani čerstvé ovocie, tematické samolepky, videoprojekcia a hlavne ako zvyčajne skvelá atmosféra.

EMX

Rezidentný dj akcií Comrade DNB, si za viac ako 10 rokov svojho pôsobenia na scéne prešiel rôznymi štýlmi elektronickej hudby, až nakoniec zakotvil vo vodách DnB. V roku 2011 si zahral aj na známom rakúskom URBAN ART FORMS festivale. Tiež je propagátorom Nu Forms Festival Tour 2016/2017 v rakúskom meste Wiener Neustadt. Zahral si popri takých menách ako Noisia, The Upbeats, Camo & Krooked, Netsky, Mind Vortex, Hybrid Minds a mnoho ďalších.

ELIZE

Liquid, deep a neurofunkový dj pochádzajúci z Videne, začal v roku 2006 najskôr hraním žánrov ako Hardtek, Acid a Tribecore. Po troch rokoch presedlal na DnB a v roku 2015 sa stal členom Royal Bass Crew. V roku 2016 sa mu podarilo vyhrať contest na LET IT ROLL Winter a zahrať si na EATBRAIN stagei. Momentálne prezentuje značku Comrade DNB a Nu Forms Festival. Vystupoval na podujatiach spoločne s umelcami ako Akov, Body&Soul, Cooh, Current Value, Cyantific, Disaszt, Jade, Hypoxia, InsideInfo, Khronus, Mindscape, Smooth, The Clamps  a mnoho ďalších.

TRIPOLOGIC & FLIPER

Tripologic a Fliper sa spojili a vytvorili duo FLIPOLOGIC. Každý z nich je výnimočný svojou špecifickou selekciou. Ich sety sú pestré, plné deepového soundu, jump upu a neurofunku. Supportovali mená ako Hybrid Minds, Annix, The Sect, Sinister Souls či Komander Ground.

SKICK

Dvojica DJ Kansert & Guru pochádzajúca z Trnavy, zameraná na tvrdší dnb (neuro, jump up). Majú dlhoročné skúsenosti s hraním, tak isto sa venujú aj produkcii vlastných trackov. Mohli ste ich vidieť na niekoľkých predošlých Summitoch, akcii Bass Reaction, alebo ako predskokanov MC’s ako Gleb či Fobia Kid

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT vám ako vždy v čisto vinylovom sete naservíruje tie najlepšie kúsky z jeho zbierky

Tešíme sa na Vás.

Zdroj: SUMMIT