SUMMIT OPEN AIR 2017.

11.08.2017 nás v trnavskom Zelenom kríčku čaká veľká udalosť s názvom SUMMIT OPEN AIR 2017 a to hneď na dvoch stageoch. Na hlavnom čisto dnb stagei sa predstaví zástupca dua Telekinesis, český dj a producent Philip TBC, Evro, Acid a domáci support Bobo, Hydroes a Nuclear X.

Druhý stage, ktorý bude zmesou dub, reggae, dnb, jungle, psytrance, tekk a hardcore bude zase hostiť DJ-ov – Lebka, Hraxxo, Stroho, Stytel a DejWeed. Ako už býva zvykom na našich akciách, tak aj tentokrát bude pre vás pripravené čerstvé ovocie počas celého večera, tematické samolepky, nadupaný soundsystem, zaujímavá videoprojekcia ale hlavne skvelá hudba a výborná atmosféra.

Main stage:

TELEKINESIS

V roku 2009 sa spojila dvojica slovinských producentov iba z čistej zvedavosti a bez akýchkoľvek predpokladov o ďalšej spolupráci v budúcnosti. Tými producentmi boli Smooth a Markoman. Avšak ihneď po vydaní ich prvého tracku ich oslovili vydavateľstvá Breed 12 Inches a Viper Recordings s ponukou na spoluprácu na ich ďalšej produkcii. V roku 2010 ich oslovili Blokhe4d a následne im aj vydali 2 tracky na ich kompilácii Bad Taste LP 4. Spolupráce a nové projekty sa im rozbehli naplno po roku 2010 kedy im vyšlo viacero trackov a podaril sa im aj remix skladby Inpeak od Black Sun Empire, ktorý im následne aj vyšiel na oficiálnom albume BSE. V roku 2013 im vyšlo ich debutové EP na vydavateľstve Eatbrain, na ktorom spolupracovali spolu s Concord Dawn a MC Coppa a stalo sa veľmi uznávaným a hrávaným naprieč celou DnB scénou. Neskôr sa im podaril aj release na labeli Blackout Music, ktorý rovnako zožal značný úspech.

PHILIP TBC

K DJ-ingu sa dostáva v roku 1998, kedy sa orientuje najmä na breakbeat a o rok neskôr začína hrávať aj jungle. Po 14 rokoch putovania medzi žánrami sa jeho súčasná selekcia orientuje prevažne na drum and bass, dubstep, hip hop, breakbeat, wonky až po vlastnú rozmanitú produkciu. Nikdy sa neškatuľkuje iba na jeden žáner a často vo svojich setoch využíva scratching, beatjuggling či beatcuting. Jeden z jeho najväčších úspechov je bezpochyby jeho účasť na festivale Pohoda 2005, kam si ho pozval samotný Liam Howlett z legendárnych The Prodigy, kde sa Philip TBC predstavil ako ich predskokan na hlavnom stagei. V rokoch 2007, 2008 a 2009 sa umiestnil na treťom mieste v kategórii najlepší český DNB DJ v ankete Czech DNB awards. Ako hudobný chameleón sa predviedol aj v roku 2009, kedy vydal svoj album Audible Thoughts, na ktorom hosťovali aj rapperi z New Yorkského Brooklynu ale aj česká scratchová djská špička. Za tento album získal aj ocenenie producent roku a album roku. Odvtedy vydal množstvo releasov a spolupracoval s menami ako BTK, Chris SU, N3gus ale aj s dvornou speváčkou London Electricity – Elsa Esmeralda.

EVRO

Pochádza z Trnavy, no momentálne žije v Brne. Drum and bassu sa venuje už 10 rokov a najviac ho baví hrávať netuctový našlapaný neurofunk. V jeho setoch možno počuť okrem aktuálnych vecí aj menej či viac známe klasiky. Nemá však problém zájsť aj do deepu prípadne liquidfunku. Za sebou má niekoľko releasov na labeloch Melting Pot Records, Mochva, SunSide Recordings a ďalší track sa aktuálne chystá na londýnskom AutomAte DnB.

ACID

Mladý chalan ktorý sa dj-ingu venuje cez 2 roky stihol za túto krátku dobu supportovať mená ako Teddy Killerz, Annix, Chris SU alebo Feint. Žánrovo sa neškatulkuje no jeho uchu lahodí najmä silný bass deepového zvuku, ktorý mixuje rýchlo a emotívne. Zbiera rôzne duplatey, ktoré často hráva aj vo svojich setoch. Reprezentuje značku Epic Brains tiež je spoluzakladateľom značky Rave Culture a organizátorom klubovej noci DRUMFABRIC.

BOBO a HYDROeS

Organizátori akcie SUMMIT sa postavia spolu za gramofóny ako na začiatku tak aj v krátkom sete na konci akcie. Najskôr trochu naladia liquidfunkom a neskôr prinesú pravú neurofunkovú smršť

NUCLEAR X

Rezident akcie SUMMIT sa predstaví v otváracom sete na hlavnom stagei, pripraviť sa môžete na zmes deepu, liquidfunku no aj tanečného neura.

2nd stage:

LEBKA

Vlastným menom Peter sa venuje DJ-ingu cez 10 rokov a je jedným zo zakladateľov Ruffneck Sound Systemu. Pôvodne sa orientoval najmä na drum and bass no neskôr mu učaroval práve raggajungle. Približne pred rokom prijal pozvanie do 23 Positiv Sound System kde hráva prevažne tekno, raggatekk a frenchcore. Na náš OPEN AIR má pre vás pripravenú zmes raggahardtekku a frenchcoru.

HRAXXO

K psytranceu sa dostal v roku 2004, odkedy aj aktívne sondoval párty po celom Slovensku. V roku 2007 sa prvý krát postavil za mixpult a od tej doby pravidelne hrával na lokálnych akciách. V roku 2009 spoločne s Wave Axis založil psytranceovú crew The art of vision, pod ktorej hlavičkou od tej doby hráva.

STROHO

K hraniu sa dostal vďaka chalanom zo Selector crew ku ktorým sa neskôr aj pridal. Hráva výlučne z gramofónov približne od roku 2007. Ako promotér pozval na Slovensko veľa známych raggajunglových producentov napr.: Krinjah, DJ K, HOT, Capital J, Feyder, Psychofreud, D.I.S, Osci, Raggamuffin Whiteman . Je organizátorom akcie Junglist v Subclube, no môžete ho poznať aj z akcií ako Selector, Neckbreak, Reskaá, Uprsing, Junglist call ,Call da Police a mnoho ďalších v Čechách aj na Slovensku. V jeho zbierke sa nachadzaju poväčšinou kanadské raggajungle, dubwize, oldscholl drumnbass, rave.

STYTEL

Selektor Stytel si prešiel už mnohými žánrami od dnb cez jungle až nakoniec zakotvil pri DUB/reggae selekcii. Obľubuje dub roots, digital ale aj steppers a rootstep. V Trnave rozbieha projekt Dub IT Out.

DejWeed

S drum and bassom sa stretol prvý krát asi pred 6 rokmi, kedy si z času na čas pustil niečo od Audia, BSA, Upbeats alebo Noisie. Po asi troch rokoch začal aktívne navštevovať aj rôzne partys a neskôr začal aj svoje prvé pokusy s djingom cez konzolu. Nebaví ho komercia, opočúvaný jump up, ani preplácané neuro a tak sa snaží vo svojich setoch prezentovať menej známych producentov ako napríklad Wampa, DJ Agro, HESKK, 2N, Too Greezy , Docta Clart , Dez , L3mmy Dubz, Dutta, BOU , Simula , Jam Thieves. Na podobnú selekciu sa teda môžete tešiť aj počas jeho setu n našej akcii.

Tešíme sa na Vás

Zdroj: SOA