Súťaž Femme Fatale a rozhovor s Topless DJ Playmate Ms.Lynna.

22. februára počas party v *enjoyclub-e sa bude hľadať Femme Fatale večera. Zúčastniť sa môže ktokoľvek nežnejšieho pohlavia. Stačí len prísť , nebudú musieť robiť žiadne náročné úlohy, porota si vyberie 20 adeptiek.

Dve víťazky budú z nich vylosované a jedna  vybraná porotou. Ceny sú viac než zaujímavé : pre všetkých 20 dev Femme Fatale videoshot a možnosť spolupracovať s našou agentúrou a enjoyclubom na ďalších aktivitách, pre tri výherkyne profesionálne líčenie + minikurz líčenia a fotenie (5 retušovaných fotografií), nepredajnú VIP *enjoyclub GOLD CARD 2014 a víťazka si odnesie 2 lístky na party Transmission v Bratislave v hodnote 80 euro a konzumné v Enjoy v túto noc. Pre bližšie info a prihlásenie sa do súťaže nás kontaktujte cez www.facebook.com/ElectroPlayground.

Ahoj Lynna, Sobota 22 sa blíži, máme pre Teba pár otázok, nech sa trochu priblížiš žilinskému *enjoy publiku.

1. Si fotomodelka, čo považuješ za svoje najväčšie úspechy?
Někdo by řekl publikace v chorvatském Playboyi, ale pro mě je modeling zejména o pocitech a nových zážitcích. Na focení mě totiž zvou fotografové z různých koutů světa, čímž mi umožní nejen byt publikována v tamních časopisech a billboardech, ale hlavně (na jejich náklady, hihi) cestovat a užívat si tamní zvyky, ochutnávat exotická jídla či nacházet nové kamarády.

2. Počuli sme, že sa už hneď po odohraní svojho setu ponáhľaš na letisko, kam vlastne odlietaš, a čo tam budeš robiť?
Nejprve na 2 týdny do Mexika a následně na 3 týdny do USA. Původně jsem měla hrát na velkém veletrhu v Mexico City, ale ten byl bohužel o pár měsíců odložen, tudiž mě tam čeká focení.

https://youtu.be/MS937n18Uq4

3. Ako si sa dostala k DJingu a čo Ťa na ňom najviac baví?
Sousedi si stěžovali, že doma poslouchám muziku příliš hlasitě, tak jsem se rozhodla pouštět si ji přímo v klubu :)

4. Akým hudobným štýlom sa bude uberať Tvoje hranie na našej Femme Fatale party
Nemůžu se stále rozhodnout, takže to vidím na mix Komerce, House a můj oblíbený i Trance. Tak aspoň udělám radost všem  :)

5. Čo by podľa Teba mala Femme Fatale mať a čomu by sa mala vyvarovať?
ANO pro SEXY PODMANIVÝ ÚSMĚV, NE pro VYSOKÉ EGO. Mne se líbí brunetky, takže pokud tam nějaká taková bude, určitě ji dám hlas :)

6. Tvoje djske vystúpenie bude okorenené tým, že budeš hrať hore bez. Party ľudí by mohlo zaujímať, či si si prsia dala spraviť alebo sú tvoje vlastné.
Moje vlastní jsou už 5 krásných silikónových let! :)

7. Nebýva zvykom , že DJky hrajú aj hore bez, ako na to reagujú baviaci sa ľudia
Jakmile shodím tričko dolu, většina chlapů za mnou hned utíká a chce se se mnou vyfotit. Jiní mě sledují nenápadně z povzdáli (aby přítelkyně nežárlila), ale pak mi hned píšou na FB, že příště určitě nechají slečnu doma a přijdou mě pozdravit osobně. Někteří jdou na to přímo – “Jsou pravá nebo ne? Můžu si sáhnout? Dáš mi kontakt na doktora?”. No a pak jsou samozřejmě takoví, jenž se na mě dívají skrze prsty, nechápavě kroutí hlavou či nechutně gestikulují. Dámy a pánové, pokud jste puritáni, nikdo vás nenutí, abyste na mě koukali, jednoduše se otočte! P.S. Jsem DJ-kou kvůli muzice! Topless hraji, protože nesnáším podprsenky a taky doufám v to, že pokud udělám nějakou chybu, třeba si ji zrovna nikdo nevšimne, protože má více napjaté oči než uši.  Možná, že až budu hrát v klubu pravidelněji, zbavím se stresu a obleču se.

8. Na internete je kopec zaujímavých erotických videí s Tebou, rozmýšľala si nad niečím aj tvrdším, alebo toto je tvoj strop čo chceš ukázať.
Hehe, no pokud to čte nějaká pěkná nehamblivá slečna, lesbo show bych se určitě nebránila :). Já erotiku nejen natáčím, ale i fotím, příští měsíc mě čeká focení pro americky Penthouse a taky by měly být konečně hotové mé nové webovské stránky, takže tam se fotky/video v takovém stylu určitě hodit bude! :)

Facebook event: www.facebook.com/events/580517808704357/
Teší sa na Vás team www.ElectroPlayground.com

Lynna3-22-2-2014

Zdroj: Electro Playground