Svojšice & Let It Roll pořádají vánoční mejdan – již 17.12.2016!

Noc plná techna a drum & bassu – to je Svojšice & Let It Roll X-mas bash! Tento mejdan proběhne v sobotu 16. 12. na dvou stages pražského klubu Storm. Na hlavní stage se můžete těšit (nejen) na slovenského techno matadora TOKYHO (SK), na dnb stage zahrají LIR djs. A co víc – vstup pouze 50 Kč do 22:00.

Na koho se můžete těšit na hlavní (techno) stage?

Toky – techno matador ze Slovenska! Toky, vlastním jménem Juraj Tokár pochází z Bratislavy a zvukem rovných beatů se nechal očarovat už ve svých 12 letech. K djingu se nicméně dostal o něco později. V devadesátých letech začal působit jako DJ v disco klubu, díky čemuž si mohl dovolit jednou za měsíc zorganizovat vlastní techno party. Od roku 1996 se věnuje vlastní tvorbě. Dnes má a sebou vystoupení po celé Evropě a hraní se světovými djs.

Džejárlegendární techno DJ působící na scéně od roku 1999 a samotný promotér Festivalu Svojšice – Pardubice, který vám naloží nekompromisní, úderné a tvrdé pojetí techna.

Jaqullin – mladá umělkyně původem z Brna, která se v České republice těší stále větší oblíbenosti. Aktivně hraje od roku 2011 a svým osobitým přístupem a živou komunikací s publikem zaujala mnoho manažerů a promotérů a dnes pravidelně vystupuje v klubech a festivalech po celé ČR.

Carl W – undergroundový dj a redaktor serveru Rave.cz.

A kdo bude stát za pultem na dnb stage?

Bifidus Aktifrezidentní DJ, jeden z nejvlivnějších lidí na české dnb scéně, od něhož můžete očekávat naprosto zničující sety, jak jste ostatně zvyklí. Své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu.

N:FORCE – DJ, promotér, zakladatel značky Neurofunk Will Never Die a člen Let It Roll bookingu z muzikantské rodiny původem z Havířova. N:Force jste kromě klubů po celé ČR mohli slyšet na největších českých festivalech jako je Let It Roll, X-Massacre, ale i na Outlook festivalu 2015 v chorvatské Pule. Naloží vám pořádnou dávku neurofunku!

Thiew – se djingu věnuje od roku 2004 a od roku 2012 je též členem Let It Roll Crew. Hrál po boku takových jmen jako např. Andy C, Ed Rush, DJ Fresh atd, což jen dokazuje, že tenhle kluk umí!

Schooler – je z nové generace djs, kteří se doslova narodili s uměním ovládat tančící dav. Jeho práce za mix pultem byla oceněna v DnB Awards druhým místem v kategorii objev roku 2012 a o rok později se zasloužil rovněž o 2. místo v nejvyšší kategorii DJ roku 2013. V současné době od jeho vystoupení očekávejte energickou show plnou rychlých a přesných mixů, promyšlené ale i neočekávané změny nálady i sub-žánrů.

Halbax – mladá krev, která vnesla nový nádech na scénu drum n bassu. Tenhle nadějný, talentovaný DJ je známý svou precizností a rozmanitostí žánrů ve svých mixech. Jako student strojní fakulty ví, jak sestavit pořádný mix, aby se každá party stala nezapomenutelnou a jedinečnou.

 LINE UP 

TECHNO STAGE:

TOKY (SK)
DŽEJÁR
JAQULLIN
CARL W

LET IT ROLL DJS X-MAS BASH:

BIFIDUS AKTIF
N:FORCE
THIEW
SCHOOLER
HALBAX

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

 Vstup na akci je 50 Kč do 22:00, 90 Kč do 23:00, 150 Kč poté.

Více informací naleznete na Facebook události.

Zdroj: Storm Club Prague