SWITCH2SMILE & SUKOWACH – FROZEN.

Djské duo Switch2smile v spolupráci s dj Sukowach sa postarali o horúcu novinku tanečnej hudby s názvom “Frozen”. Switch2smile je Európske duo djov a producentov, ktorí sa venujú elektronickej hudbe od roku 2002. V súčasnej dobe cestujú po Európe a po svete, pripravujú tracky, natáčajú klipy, hrajú v kluboch a na festivaloch v rôznych krajinách. Aktuálny videoklip k songu s názvom “Frozen” natočili chalani paradoxne na Ibize.

“Frozen” je prvý song (track), ktorý je oficiálne vydaný pod španielskym labelom (Ibiza) s názvom „Brevis records“ a to 2-2-2016. Vďaka tomuto vydavateľstvu sa tento track dostal aj na Beatport (top #1 platforma na predaj elektronickej hudby) ako aj na iTunes, Amazon, Shazam, Deezer a ďaľších vyše 100 distribútorov na predaj hudby na internete.

switch

“ V klipe sa snažíme ukázať atmosféru a energiu a povedať, že ťa nemusí zmraziť iba v zime, ale aj pri poriadnom drope (drop – časť pesničky pri tanečnej hudbe – EDM. ). V tomto tracku sa snažíme ukázať naozaj masívne basy v kombinácii s jemnou melódiou a podať tak poslucháčovi naozaj hudobný zážitok a to hlavne na veľkom stage-i a poriadnom zvuku”

Tento track je typickým príkladom elektronickej tanečnej hudby tzv. EDM scény.

Tu si môžete vypočuť track #Frozen

https://soundcloud.com/brevisrecords/switch2smile-sukowach-frozen-original-mix

Tu si môžete kúpiť track #Frozen


https://pro.beatport.com/release/frozen/1686935
https://itunes.apple.com/us/album/frozen-single/id1073719994

frozen

Tu si môžete pozrieť oficiálny videoklip #Frozen

https://www.youtube.com/watch?v=o1hCVmf2mb4

Ďakujeme každému jednému fanúšikovi a ľuďom, ktorí si našli čas prečítali si tento článok, vypočuli track, pozreli si video alebo aj všetko z toho J

Viac info nájdete na našich stránkach a sociálnych sieťach

Switch2smile (djs)
→ Subscribe to our channel now!
→ Join us on Facebook
→ Chceck our webpage
→ Follow us on instagram

Sukowach (dj)
→ Join us on Facebook

Brevis records (hudobné vydavateľstvo)
→ Subscribe to our channel now!
→ Join us on Facebook

Zdroj: SWITCH2SMILE