Techno Deluxe: REDUCTION 29.4. @ Loft!

Druhé bratislavské vydanie noci intenzívneho klubového techna REDUCTION sa udeje už v piatok 29. apríla v klube Loft! na Továrenskej 14.

Premiérovo sme redukovali 12. februára a akcia dopadla ďaleko nad očakávania (hrali Sigha, Exium, Takaaki Itoh, Toky&Loktibrada), dostali sme výborný feedback, a ideme ďalej. Snažíme sa volať DJs, ktorí aktuálne mútia vodu a sú hybnou silou nového techno ošialu v Európe.

phase2s

Takže tentokrát ako hostia Ø [Phase] z Londýna, ktorý je silne prepojený so značkami Token a Dystopian. A Etapp Kyle z Ukrajiny. Pár rokov dozadu si ho pod patronát zobral Ben Klock z organizácie Ostgut, ktorá o.i. prevádzkuje klub Berghain a odvtedy Kyle moc voľných víkendov nemá. Obidvaja naši hostia nejdú hore, oni už tam sú. U nás ešte nehrali..

etapp2

Nina Pixel je Slovenka, no priletí z hlavného mesta Nemecka, kde momentálne žije a všeličo robí a kreuje. Zvykne hrať tmavé minimal techno s industriálnym prelivom. Trio Loktibrada, Toky a Boss zodpovedne odprezentuje silu našeho ponímania techna určeného do klubu. Odporúčame testnúť tento event.

Predpredaj je za 10€, na bráne za 12€. Dovidenia !!
FB Event: https://www.facebook.com/events/1558511534447724/
Predpredaj 10€: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=21935

2904reduction

Zdroj: Techno Deluxe