Techno stage na Finlandia Mácháči 2017 nabídne 4 zahraniční umělce.

Techno je součástí festivalu Mácháč už od prvního ročníku a ne jinak tomu bude i v tom letošním, kdy bude druhá největší stage v areálu patřit právě tomuto stylu. Po oba festivalové dny (18. a 19. srpna) se mohou návštěvníci těšit na 4 zahraniční umělce a více jak 25 domácích (Lucca, Orbith, Džejár, Thin & Thick a další.).

Misstress Barbara
[Intec Digital, Tronic Music, Alleanza, Kombination Research]

Pojem ve světě ženského dýdžejingu, se kterým se váže kvalitní produkce a úžasné sety. Během dvacetileté kariéry spolupracovala s umělci jako např. Bjork, Tiësto, Carl Cox, Richie Hawtin, John Digweed nebo kapela The Prodigy. Mimo to je velkou bojovnicí za rovnoprávnost mužů a žen v hudebním byznysu.

Skober
[Drumcode, Terminal M, Tronic]

Pokud se těšíte na mistrovské deep techno, už nemusíte váhat. Na ukrajinského producenta Skobera se snáší chvála ze všech stran a podporu umělců jako Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, J. Capriati, Slam, Dubfire, Sasha Carassi k jeho současné produkci lze brát už jako standard. 

Reinier Zonneveld
[Stil vor Talent, Intec, Noir, Minus, Tronic, Traum, Trapez]

Stoupající hvězda současného světového techna vystoupí v ČR poprvé. Jeho skladby získaly obdiv umělců jako jsou Carl Cox, Sven Väth nebo Richie Hawtin a těší se stále větší popularitě. Reinier nechybí ani na prestižních festivalech typu Awakenings, Mysteryland nebo Sónar.

Výše jmenovanou trojici doplní barcelonský rodák Lexlay, který vystoupí v B2B setu společně se Subgatem.

Vstupenky na Finlandia Mácháč 2017, který proběhne 18. a 19. srpna, je možné zakoupit v síti Ticketpro.
www.festival-machac.cz

Zdroj: Live61