Terapia má na svete novú vec!

Mladá slovenská hiphopová skupina Terapia, ktorú niektorí z Vás môžu poznať pod starším názvom PravyOpak prešla koncom minulého roka veľkými zmenami, či už vo svojom súkromnom, ale aj hudobnom živote. Zoskupenie Jurgiano a Bonus sa rozšírilo o DJa menom DzulayBeatzz. V novom zoskupení začali koncertnú šnúru spojenú s účinkovaním na najväčšom slovenskom hiphopovom festival HipHop Žije. 

Začali vydávať nové single a pracovať na ďalšom albume, ktorý bude nepochybne zaujímavý a minimálne tak prepracovaný ako aj ten predošlý. Aby ešte viac potešili svojich fanúšikov, vytvorili vlastný merch, ktorý bol dostupný v limitovanom počte na známom e-shope Ruka Hore a takisto aj na Fanpage. Chalani napredujú po hudobnej stránke, čo sa odzrkadlilo aj v ďalšej spolupráci s producentom z legendárnej skupiny H16, ktorého všetci poznajú pod menom ABE Beats. Po úspešnejších trackoch Slečna nebezpečná a Generácia MY, ktorá bola produkovaná Abem, vydávajú aj ďalšiu vec s názvom Robím Chyby

Na novom albume, ktorý sa chystajú vydať koncom roka 2016 budeme mať možnosť počuť aj mnoho ďalších a nie posledných spoluprác s týmto producentom. To, že hudba Terapie ľudí baví a pracujú na sebe veľmi intenzívne si všimla aj značka sneakAvenue, najlepší teniskový obchod v Bratislave a rozhodli sa, že práve títo páni si zaslúžia ich podporu. 

Ak chceš byť aj ty súčasťou Terapie podporuj, zdieľaj a zabávaj sa spolu s nimi na stále nových a lepších veciach.

https://www.facebook.com/Terapia016/

terapia

Zdroj: PAPAJAM