Thomas Puskailer plní sľub, každý mesiac vydáva novú skladbu!

Thomas Puskailer plní sľub, ktorý dal svojim fanúšikom! Každý mesiac prichádza s novou skladbou alebo remixom! Tentokrát vydáva šarmantný spevák, herec a tanečník nový singel s názvom „Make This Paradise“! K tomu pridáva remix skladby „Don’t Let Go“, o ktorý sa postaral slávny hudobný producent Charlie Clubber.

Thomas Puskailer vydáva svoj nový singel s názvom „Make this Paradise“. Text a melódiu k skladbe napísal Thomas s textárom a skladateľom Billom Grainerom, ktorý je držiteľom Grammy. Spolu sa podieľali aj na skladbách „Make Believe“ či „Don’t Let Go“.

2_Thomas Puskailer_zdroj Michal Petrick

„Pozitívne myslenie sa snažím vnášať do textov skladieb. Nový singel je o pozitívnom prístupe k životu. Spievam o tom, aby sme si vytvorili pre seba raj na zemi. Nech je život čo najkrajší, veď ho máme len jeden.“ Hovorí o novinke Thomas.

Hudbu k skladbe „Make This Paradise“ produkoval mladý producent Andrej Pištek, ktorý má 17 rokov.

Make This Paradise_Singel_Cover

Svoj potenciál objavil Andrej už v 13 rokoch, kedy sa začal venovať hudbe. Známy je viac vo svete ako na Slovensku. Jeho kvality ocenilo prestížne zahraničné vydavateľstvo Enhanced, kde sa dostalo len málo Slovákov. Produkciu Andreja Pišteka podporuje veľa zvučných mien ako Armin van Buuren, Aly&Fila, BT a mnoho ďaľších.“ Pochvaľuje si Thomas Puskailer.

Pre fanúšikov si Thomas pripravil aj ďalšie prekvapenie v podobe remixu skladby „Don’t Let Go“. O remix sa postaral slávny hudobný producent známy pod menom Charlie Clubber.

Remix_Dont Let Go_Charlie Clubber_Singel_Cover

„Spolupráca s Charlie Clubber bola veľmi profesionálna, bol to pre mňa veľký hudobný zážitok. Je to jeden z najúspešnejších slovenských dídžejov a producentov. Jeho hudobné umenie oceňujú fanúšikovia vo vyše deviatich európskych krajinách. Vystúpenia v Amnesiaclube na Ibize a v Ministri of Sound v Londýne, ho vynášajú na špičku slovenskej elektronickej scény.“ Neskrýva nadšenie Thomas.

Skladba „Don’t Let Go – Charlie Clubber Remix“ mala premiéru  na koncerte v bratislavskom Charlie Clubber v Plaza Clube. Stále usmiaty Thomas sa teší, že slovenské kluby začali do svojho repertoáru nasadzovať aj jeho remixy.

Spevák stále pracuje na ďalších skladbách, tentokrát sa spojil s rakúskym producentom Dinom Miletom. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi Puskailerovi nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas,www.thomaspuskailer.com

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Petrík