Tomáš Klus prichádza na Slovensko s najlepším playlistom sveta, poskladali ho fanúšikovia!

Oceňovaný hudobník Tomáš Klus mieri po dlhom čase na Slovensko. Spolu so svojou Cílovou skupinou zahrá podľa vlastných slov koncert zostavený z najlepšieho playlistu na svete. Polovicu piesní na jeho turné „Recyklus tour 2016“ totiž vybrali samotní fanúšikovia. Vyše sedem tisíc ich hlasovalo za to, čo má sympatický pesničkár zaspievať. Český slávik sa na slovenské publikum veľmi teší a sám je už zvedavý, ako prijme jeho hity v novej „zrecyklovanej“ podobe. Tomáš Klus a jeho Cílová skupina sa u nás zastavia v piatich mestách od Bratislavy až po Košice. Záujem o jeho koncerty je taký veľký, že v Trenčíne museli zmeniť miesto! Organizátori ho presunuli z klubu do veľkej športovej haly. Nenechajte si ujsť neopakovateľné turné obľúbeného pesničkára. Štartuje v Žiline už 17. novembra!

Šarm, talent a sexi hlas! Sympatický Tomáš Klus mieri na Slovensko s „Recyklus tour 2016“. Oceňovaný umelec zahrá zo svojou Cílovou skupinou to najlepšie z vlastného repertoáru.

„Polovicu playlistu tvoria piesne vybrané na „Recyklusovanie“ samotnými fanúšikmi. Pred turné sme vytvorili web, kde pre terajšie zloženie hlasovalo sedem tisíc ľudí. Mám z toho radosť, je mi totiž cťou mať po boku toľko spolutvorcov. Druhú časť playlistu tvoria “srdcovky Cílovky”. Vďaka tejto kooperácii vznikol, podľa môjho názoru, najlepší pleják sveta, pretože sám by to človek nikdy takto nevymyslel. Hrám zlatý prierez tvorbou,“ vraví Tomáš Klus.

foto-tomas-klus_agentura-2016_02

Na Slovensko sa zlatý Český slávik vracia po dlhšom čase a už sa nevie dočkať. Zastaví sa v piatich mestách od západu po východ.  „Slovenské publikum je skvelé. Nerozmýšľa ani minútu, či dá, alebo nedá interpretovi šancu zaujať. Jednoducho príde na koncert a je rozhodnuté baviť sa. Kontakt s ľuďmi je pre mňa veľmi dôležitý. Som presvedčený, že pre človeka všeobecne je to to najdôležitejšie,“ dodáva Tomáš Klus.

Záujem o koncerty sympatického hudobníka je naozaj enormný. V Trenčíne dokonca museli organizátori meniť miesto. Z pôvodne zamýšľaného klubu ho presunuli do Mestskej športovej haly.

„Tomášovi a jeho hudbe sa v Trenčíne jednoducho darí. Kapacita klubu je približne 800 miest a tento počet sme už dávno prekročili. Preto sme sa rozhodli využiť priestor Mestskej športovej haly, kde je dobrá dostupnosť, vyhovujúci priestor a technické podmienky pre organizáciu koncertu. Do Trenčína sa chystá aj veľa ľudí zo širšieho okolia. Slovenské  publikum si jednoducho obľúbilo Tomášove koncerty, ktoré sú plné nespútanej energie a nie sú iba o hudbe a zábave, ale aj o posolstve jeho textov. Tie majú nevšednú hĺbku a zmysel,“ uzatvára organizátor koncertu Braňo Holička.

smallfoto-tomas-klus_agentura-2016

Tomáš Klus je skladateľ, spevák a herec. V roku 2007 vyhral s piesňou „List“ spevácku súťaž Czechtalent v Zlíne. O rok na to mu vyšiel prvý album „Cesta do záhu(d)by“. V roku 2009 vydal druhý album „Hlavní uzávěr splínu“. Ďalšie albumy vydal v nasledujúcich rokoch. „Racek“ v roku 2011, „Proměnamě“ v 2014 a naposledy „Anat život není“ v roku 2015. V súčasnosti má nový singel „Dobré ráno“.

V septembri 2012 Tomáš Klus úspešne ukončil štúdium herectva na Divadelnej fakulte Akadémie muzických umení. Účinkoval napríklad v seriáli „Hop nebo Trop“, ale aj vo vianočnej rozprávke „Tajemství staré bambitky“. V roku 2010 sa stal spevákom roka hudobných cien Óčko a Anděl. V rokoch 2011 a 2012 získal strieborného a zlatého Českého slávika. Vystupuje so svojou Cílovou skupinou, ktorú tvoria kapelník Jiří „Krutič“ Kučerovský, basgitarista Jan „Zásada“ Lstibůrek a bubeník Petr „Extrém“ Škoda. Vstupenky na aktuálne turné si môžete kúpiť v sieti Ticketportal.

cover-singla-dobre-rano

TOMÁŠ KLUS  – RECYKLUS TOUR 2016:

17. 11. Žilina – Event house
19. 11. Poprad – Aréna Poprad
20. 11. Košice – Good angels aréna
22. 11. Trenčín – Mestská športová hala
23. 11. Bratislava – Hant Aréna

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE
Foto ©Tomáš Klus_Agentura 2016