Tretia zastávka Fun rádio Dohody: Už túto sobotu v Malackách!

Teplé letné počasie, čarovná scenéria Malackého kaštieľa a najmä hudba tých najobľúbenejších slovenských interpretov. To je len malá ochutnávka toho, čo môžete zažiť najbližšiu sobotu (2.8.), keď prídete na v poradí tretiu tohtoročnú Fun rádio Dohodu do Malaciek.

Malacký Zámocký park ožije vystúpeniami tých najlepších z najlepších v rámci slovenskej populárnej scény. Záhorie sa môže tešiť na Richarda Müllera, Majka Spirita, EGA, skupiny HEX, Polemic či AMO & Band. Na rockovú nôtu návštevníkov naladia skupiny Rock Reunion, Metafora a Frequency.

Po koncertoch si prídu na svoje priaznivci tanečnej hudby. Do sveta GET FUN ich prenesie rezidentný dídžej Fun rádia DJ Milan Lieskovsky, ktorý sa až do skorých ranných hodín postará o nadupanú GET FUN párty plnú mixov tých najhorúcejších tanečných hitov.

mapka FRD Malacky

Dvanásťhodinovým žúrom s fantastickou hudbou, zábavou a súťažami bude sprevádzať obľúbená moderátorská dvojica Junior a Marcel, ktorá rozcvičí nejednu bránicu.

Fun rádio Dohoda sa začne o 14 hodine, no pre tých, ktorí si budú chcieť obsadiť tie najlepšie miesta pod slnečníkmi, sa brány otvoria už na pravé poludnie.

Kto nestihne Fun rádio Dohodu v Malackách, má ešte jeden opravný termín – v sobotu 16. augusta žúrujeme v Poprade pri AquaCity.

Vstupenky na Fun rádio Dohodu je možné kúpiť v sieti Ticketportal a v sieti Predpredaj.sk v predpredaji za výhodnú cenu. Viac na www.ticketportal.skwww.predpredaj.sk.

Všetky potrebné informácie o najväčších letných žúroch Fun rádio Dohoda nájdete na stránke www.funradio.sk/dohoda alebo na Facebooku.

dohoda_720x480px_2014

Zdroj: Fun rádio