Urban Market Friday Night: 2. júna v Nu Spirite.

Prvá noc po jarnom Urban Markete vás zavedie do útrob Nu Spirit Clubu. Tráviť ju budeme v spoločnosti NVMERI, ktorí odohrajú koncert aj so skladbami z pripravovaného albumu, PPE DJ set v zostave Vili:am a Stroon a Purist DJ set na hlavnom pódiu, v BSMNT vás vytancujú Djské dvojice Skank & Milosh (Leporelo_FM) a Galagha & Gabanna (drumatique, Scena_FM).

MAIN STAGE

  • NVMERI
  • PPE DJ set / Vili:am & Stroon
  • Purist DJ set / Alan & Juraj

BSMNT

  • Skank & Milosh (Leporelo_FM)
  • Galagha & Gabanna (Drumatique, Scena_FM)

Urban Market Friday Night
2. 6. 2017 / 22:00
Nu Spirit Club, Štúrova 3, Bratislava
Vstupné: 4 € predpredaj / 5 € na mieste

EVENT: https://www.facebook.com/events/740475239457508/
PREDPREDAJ: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11137/urban-market-2017–friday-night

NVMERI

Slovenská kapela NVMERI už čoskoro vydáva v poradí tretí štúdiový album, z ktorého zatiaľ predstavila tri single – Entropy, Scales a Art of the Trial. Ešte za svoj debut From The Dust získali v roku 2010 cenu Album roka Radio_Head Awards. Hudba NVMERI sa inšpiruje ambientnými žánrami, no veľakrát prekvapí zmenou tempa či feelingu a umne kombinuje gitary s elektronikou. Pri koncertoch možno badať, že členovia kapely majú za sebou roky vystupovania v kostolných zboroch – masívne nástupy, rýchle zmeny a množstvo improvizácií tvoria základné prvky ich živých vystúpení, ktoré vás pohltia svojou atmosférou.

Vili:am & Stroon (PPE DJ set)

PPE majú vonku čerstvú novinku, singel Pod paplón, ku ktorému čoskoro pribudne aj videoklip. Dvaja členovia kapely, Vilia:am (basa) a Stroon (vibrafón, gitara) si medzičasom odskočia na Urban Market predviesť svoju selekciu obľúbených hitov. Čakať od nich môžete asi naozaj všetko a hlavne, veselú tancovačku.

Purist DJ set

Kapela Purist po vydarenom debute Colourful Noise pripravuje nové EP, ktorého príchod ohlásila ešte v januári singlom Timelapse. Zakladajúci členovia, Juraj Peták a Alan Prekop v Djskom sete ukážu, aká hudba ich baví a inšpiruje. Pre vytrvalých možno vytiahnu z rukávu aj nejaké dirty pleasures.

Skank & Milosh (Leporelo_FM)

Skank & Milosh hrávajú aj organizujú parties pod značkou Leporelo už úctyhodných 16 rokov. Výber toho najlepšieho z techno a house scény pravidelne približujú poslucháčom aj v rovnomennej relácii na Rádiu_FM.

Galagha & Gabanna (Drumatique, Scena_FM)

Otcovia drum’n’bassu na Slovensku, aj tak sa dajú bez preháňania jednoducho charakterizovať Galagha a Gabanna. Gabanna pod značkou Drumatique organizuje drum’n’bassové parties už vyše dvadsať rokov, Galaghu zase poslendé roky môžete poznať vo veľkom z vysielania Rádia_FM, kde okrem iných moderuje spolu s Yankom Kralom reláciu Scena_FM.

Urban Market Friday Night je súčasťou:

Urban Market 2017 (Spring Edition)
Fakulta architektúry STU, Námestie slobody 19
2 – 4. jún 2017

PREDPREDAJ: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11133/urban-market-2017-spring-edition-

Organizuje: Čerstvé Ovocie, n.o.

Zdroj: Nu Spirit