Už o dva týždne môžete vzlietnuť s Vratkom z Inekafe!

S originálnou myšlienkou priniesť ľuďom a predovšetkým fanúšikom Inekafe radosť a zážitok z lietania vzniklo Air Inekafe, ktoré pripravilo na august AIRTOUR 2012 – špeciálne vyhliadkové lety z 25-tich českých a slovenských letísk.

Vratko Rohoň, líder a spevák skupiny Inékafe a civilným povolaním dopravný pilot, miluje nielen hudbu, ale i lietanie. Zamiloval sa doň v roku 2005 a išiel si za svojím cieľom, kým si ho nesplnil. Dnes pravidelne lieta s veľkými lietadlami ako Boening 737-400 či Boening 737-300, ale nezanevrel ani na malé lietadlá. Práve v jednom z nich, v Cessne 172, bude v auguste organizovať špeciálne vyhliadkové lety, počas ktorých sa do lietania môžete zamilovať aj vy!

Ine Kafe

Z 15-tich slovenských a 10-tich českých vzlietne AIRTOUR na vyhliadkové lety, ktoré nielen ukážu iný pohľad na krajinu, ktorú ste zatiaľ vnímali len zo zeme, so skúseným pilotom, ktorému bol do rúk zverený aj letecký špeciál so striebornými slovenskými hokejistami vracajúcimi sa zo šampionátu v Helsinkách. „Lietanie je pre mnohých ľudí doteraz tabu, nedosiahnuteľným zážitkom. Našou myšlienkou je dopriať všetkým tento pocit vznášať sa v oblakoch a zažiť pohľad z výšky na okolie, ktoré je vášmu srdcu najbližšie. Navyše s malým bonusom, že celý čas, nech si vyberiete ktorúkoľvek z ponúk, budem priamo pri vás ja osobne,“ prezradil o Airtour 2012 Vratko Rohoň.

Okrem špeciálneho augustového Air Inékafe tour bude letecká spoločnosť v prevádzke počas celého roka. Ponúka lety malými lietadlami, veľkými lietadlami, ale aj prípravu na zemi pre nadšencov a budúcich pilotov – let na simulátore Boeningu s ozajstným vzletom a pristátím v kokpite totožnom so skutočným lietadlom!

Ine Kafe

Airtour sa v auguste uskutoční po celom Slovensku a každý ho bude mať na dosah. Plánované sú lety z letísk Bratislava, Trnava, Senica, Dubnica nad Váhom, Martin, Ružomberok, Prievidza, Nitra, Nové Zámky, Banská Bystrica, Lučenec, Spišská Nová Ves, Prešov, Svidník a Humenné. Konkrétny termín letu závisí od poveternostných podmienok, aby ste si let mohli dosýta a najmä bezpečne vychutnať. Kompletné informácie ako aj objednávkový formulár nájdete na www.airinekafe.sk. Nerozmýšľajte dlho, lebo objednať letenky na toto jedinečné a výnimočné turné je možné len do konca júla!

Zdroj: Silvia Turnerova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET