V Bratislave vystúpi berlínsky objav Me And My Drummer!

Agentúra Ore Pole predstaví v septembri v Bratislave jedného z najzaujímavejších zahraničných nováčikov roku 2012, berlínske duo Me And My Drummer. Súbor, ktorý hudobné magazíny radia k najväčším prekvapeniam tohtoročných letných festivalov, si budú môcť bratislavskí hudobní fajnšmekri vychutnať 25. septembra v Kultúrnom centre Dunaj.

Me And My Drummer

Hudba speváčky a klávesistky Charlotte Brandi a jej bubeníka Matza Pröllochsa v mnohom pripomína tvorbu Florence And The Machine či Bat For Lashes. Debutový album The Hawk, The Beak, The Prey si vyslúžil oslavné recenzie v magazínoch New Musical Express či Rolling Stone, ktorý tvorbu Me And My Drummer prirovnáva k súborom ako Lamb či Portishead.

Debutový singel You´re A Runner už niekoľko týždňov husto rotuje nielen slovenské Rádio FM, ale aj britské BBC Radio 1 či hudobná televízia MTV.

Me And My Drummer

Elektronické lístky na septembrový koncert Me And My Drummer v cene 8 eur sa dajú zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v predajni Dr. Horák.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Nneka, N.O.H.A., Belleruche či Ben Westbeech, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia Gus Gus, Stereo Total či reprízu minuloročného koncertu Parov Stelar Band.

www.orepole.sk
www.facebook.com/orepole

Zdroj: Agentúra Ore Pole