V bratislavskom Nu Spirit Clube vystúpi mladá krv King Shaolin spolu s Fresh Out of The Bus.

Dvojica mladých bratislavských kapiel King Shaolin a Fresh Out Of The Box sa vydali na spoločné turné, s hlavnou zastávkou vo svojom rodnom meste. Už tento štvrtok, 28. novembra navštívia v rámci svojej tour Nu Spirit Club. Tešiť sa môžete na večer plný skvelej muziky.

King Shaolin je mladá a originálna new-age soul popová kapela z Bratislavy. Vznikla v lete 2012 . Tvoria ju spevák, gitarista a skladateľ v jednej osobe Dominik Štofko, Norbert Neuschl (basgitara, sprievodné vokály), Michal Uličný (bicie nástroje) a Michal „Mustafa“ Novák (gitara, sprievodné vokály). Debutový album Road to Machiavelli Valley celý skomponoval a nahral Dominik Štofko v hudobnom štúdiu SMT. Nahrávka sa následne mixovala a mastrovala v Kalifornii.

Zároveň s krstom albumu kapela absolvovala slovenské turné, ktoré obsahovalo 14 zastávok. Piesne „Never Knows“ a „My Road“ sa dostali do dennej hranosti českej MTV a TV ÓČKO a tiež MUSIQ 1 TV. Singel „Japan“ sa dostal do dennej hranosti rádia_FM. V septembri kapela absolvuje turné, ktoré obsiahne aj Taliansko, Českú republiku a Slovensko.

Fresh Out Of The Bus v novej Fresh zostave (Zajo, Tom a Mišo) miešajú všetko so všetkým v oblasti nielen hudobnej. Veselé špidliki v spojení s basovými grúvmi a tesnými bubnami vás zaiste spravia neposednými. Taktiež vám zbLEDnú ksichty keď zbadáte ich svietiace stojany a bubny.

Vstupné bude 4e a zahŕňa VIP posed s kapelami, rukotras a fotografie s členmi, alebo aj bez členov. Tešíme sa na Vás!

FENIX Tour King Shaolin a Fresh Out Of The Bus
Nu Spirit Club
Pasáž Luxor Štúrova 3
Bratislava
Afterparty by DJ Yanchi
www.facebook.com/events/428444717267315/
https://www.kingshaolin.com/
https://kingshaolin.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/kingshaolinmusic

Fenix tour plagat

Zdroj: Nu Spirit