Vanessa Mae prichádza po dlhých 15 rokoch do Brna!

Nejpopulárnější houslistka planety, fenomenální a světoznámá virtuoska VANESSA MAE, opět uhrane svou hrou Českou republiku, a to na svém veřejném koncertu v Brně (DRFG Aréna), kam se vrátí po neskutečných 15ti letech!

13. května 2016 přistane privátní letoun této Angličanky (původem ze Singapuru) v Brně a s více než 40ti členným symfonickým orchestrem předvede nejznámější hity z alba Choreography z roku 2004 a zároveň zahraje i průřez tím nejlepším z její tvorby, tak, jako na albu Platinum Collection z roku 2007. VANESSA MAE připravuje pro české publikum také překrásnou vizuální show, na čemž se jistě bude podílet i fakt, že sama Vanessa patří dle časopisu People mezi „50 nejkrásnějších lidí světa“.

Svými fúzemi klasické a populární hudby oslňuje publikum po celém světě. Díky své nesmírné popularitě prodala již přes 10 milionů desek ve více jak 100 zemích světa. Její nadání se projevilo již ve velmi útlém věku, umělecky pak debutovala v pouhých deseti letech po boku Britské filharmonie. V dospělosti však opustila klasickou interpretaci vážné hudby a její pojetí houslových koncertů uchvátilo publikum celého světa.

Mnoho klasických hudebníků ji zatracuje pro „kacířství“, se kterým nakládá s vážnou hudbou a jejími stěžejními díly. Ale právě díky Vanesse Mae mohly miliony fanoušků MTV objevit např. Bachovy Fugy.

Vstupenky exkluzivně nabízí předprodejní síť Ticketpro, a to od 790 CZK, až po 1590 CZK, přímo do prvních řad tohoto výjimečného koncertu. Tato zcela ojedinělá a společensky zásadní akce Jižní Moravy byla oficiálně představena již nyní, avšak připomínáme, že vzhledem k omezené kapacitě a blížícím se vánočním svátkům může být vyprodána dříve, než stačíte navštívit předprodejní místo Ticketpro.

Předprodej : https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/klasicka-hudba-operni-arie/1714467-vanessa-mae.html
Facebook : https://www.facebook.com/events/912572538825343/
Web pořadatele : www.iime.co.uk

360x360

Zdroj: IMME