Veľkonočná šibačka vo vašom obľúbenom Nu Spirite.

Prvá polka nového roka sa nám pomaly blíži ku koncu a tak isto aj vaše 40 dňové pôstne obdobie.

Preto sme si aj počas sviatkov pre vás pripravili viacero zaujímavých akcií, ktoré vám najmä dámam spríjemnia čas šibačky, oblievania vodou a rozdávania vajíčok.

Nu Spirit Club – otváracie hodiny 20:00 – 06:00

Veľký piatok 18.4.2014 Dark Horses & Kosa z Nosa live

Podľa kritikov možno formáciu Dark Horses popísať ako hypnotický postpunk na spôsob Siouxie and the Banshees či Joy Division, ktorý pôsobí dojmom, ako keby vás preniesli v čase do roku 1978 do práve otvoreného londýnskeho punkového klubu.

Biela sobota 19.4.2014 Gramo Rokkaz krst albumu Team1

Od vydania spoločnej výberovky členov labelu Gramo Rokkaz s názvom 2010: Manifest uplynula už nejaká tá doba. Po vydaní sólo albumov niektorých členov si ich fanúšikovia začali čoraz viac žiadať opäť niečo spoločné a ich prosby budú vyslyšané na Bielu sobotu.

Nu Spirit Bar – otváracie hodiny 17:00 – 03:00

Veľký piatok 18.4.2014 God Save The Vinyl!

Na Veľký piatok vám budú hrať veľkí ľudia! Zakladajú člen formácie Le Payaco, Tomáš Sloboda sa čoraz častejšie objavuje za gramofónmi so svojou exkluzívnou zbierkou vinylov. V piatok ho doplní kapelník, žurnalista a vášnivý zberateľ LPčiek, Peter Bálik.

Biela sobota 19.4. 2014 Groovy Saturday with DJ Kinet

Na Bielu sobotu má pre vás ambasádor brazílskeho sveta pripravenú pestrú škálu súčasného fusion soundu. Okrem tradičných groovy vecí ako je Seu George, Moodyman či Eruption sa prichystajte napríklad na kompiláciu Yasiin Gaye či remixov The Roots.

Veľkonočný žúrik 20.4.2014 Nedeľa

Dekadentná oslava pohanského sviatku, kedy sa aj ženy môžu okúpať. Korbáče, vedrá s ľadovou vodou a vyfúkané vajíčka, aj také bude nedeľné menu na Veľkonočnom žúriku vo vašom bare.

Veľkonočný pondelok 21.4.2014 Soulmatez

Viete si predstaviť stráviť Veľkonočný pondelok inak, ako vo vašom obľúbenom bare? Za barom budú na vás čakať špeciálne drinky, korbáče a vedrá s vodou z Bratislavského potoka a za barom poriadny šibači. DJs Pure & Bbk sa postarajú o vašu pohodu počas najväčšieho sviatku v roku.

Zdroj: Nu Spirit