Virtuózni Cigánski Diabli a tanečný majster Totti Ovidius so svojím súborom z Rumunska.

CIGÁNSKI DIABLI odohrali počas svojej dvadsaťšesťročnej histórie množstvo nezabudnuteľných koncertov. Sprevádzali domáce hviezdy ako Katku Knechtovú, skupinu Desmod, aj zahraničných hostí – husľového virtuóza Jaroslava Svěceného či rakúskeho klaviristu Paula Gulda a pre svojich fanúšikov pripravili mnohé veľkolepé projekty – ten posledný Carmen žne úspech v bratislavskom SND. 

Petržalský DK Zrkadlový háj bude dejiskom významného spojenia medzi zoskupením CIGÁNSKI DIABLI a rumunským tanečným súborom GYPSY DANCE pod vedením TOTTIHO OVIDIA. Tento skúsený tanečník spolupracuje s poprednými európskymi divadlami ako napr. Teatro dell´Opera di Roma, Opera de Lyon a jeho účinkovanie v svetoznámom Cirque du Soleil mali možnosť vzhliadnuť aj fanúšikovia tohto slnečného cirkusu pri jeho bratislavskej návšteve. 

Cigánski Diabli sú na Slovensku priekopníkmi v prezentovaní rómskej kultúry. Ich temperament, vášeň a odborný pohľad vzbudzuje obdiv i uznanie širokej aj odbornej verejnosti. Patria k našim najvyťaženejším súborom a minulý rok nás reprezentovali vo Fínsku aj v ďalekej Číne. Ich charakteristickým znakom je virtuozita, do ktorej vnášajú svoj rómsky pôvod a osobnú charizmu. Skladby v takomto podaní sú úprimné, autentické a dokážu vznietiť oheň v duši každého milovníka vášnivej hudby. 

CIGÁNSKI DIABLI & GYPSY DANCE SHOW
DK ZRKADLOVÝ HÁJ  / 30.03.2017  / 19:00 /  15 € / 

Zdroj: KZP