VŠEHOCHUŤ TOUR 2017: Diamond Flowers a Legend of the Submaríne.

Diamond Flowers a Legend of the Submaríne – kapely zo strieborných priečok Rockovej maturity II., budú žánrovým a hudobným stredobodom VŠEHOCHUŤ TOUR 2017. 

Kapely, ktoré sú víťazmi Rockovej maturity II. oboch kategórií vyrážajú na spoločné turné po slovensko – českých kluboch. Podajú Vám svojím vystúpením obraz o zrelosti a rôznorodosti slovenskej rockovej scény.  Popri kapelách  BULLET HOLES, FISHFACE, THE GANG, SOUND OF MAYHEM, budú práve kapely  DIAMOND FLOWERS a LEGEND OF THE SUBMARINE tie, ktoré budú zastupovať najväčší progres a žánrovú pestrosť slovenského rokenrolu. Tešiť sa na nich môžete v týchto mestách a kluboch:

24.03. Košice Riders Pub 
25.03. Dolný Kubín Klub 77
31.03. Banská Bystrica Klub 77
01.04. Žilina Smer Music Bar
07.04. Bratislava Randall
08.04. Nitra Frankie Rock bar
21.04. Praha Nová Chtelnice
26.04. Brno Melodka Club

DIAMOND FLOWERS je bratislavská formácia, nesúca vo svojej tvorbe viac hudobných smerov a odkazov, ako ste možno čakali. Hudobná cesta a vplyv členov kapely je perfektne vliaty do jednoliateho a pre nich už identického soundu, nesúceho rukopis kapelníka Milana Olšiaka a jedinečný, vôbec nie tak tuctový spev – pre slovenskú scénu typický, ich speváka Tomáša Benca. Príjemný elektronický poprock, ktorý však vie byť aj dravý a dynamický, tam kde si to kompozícia vyžaduje. Každopádne jedinečný hudobný zjav na našej scéne, ktorý si teraz môžeš vychutnať v ich novom klipe, z finálového večera Rockovej maturity.

Aj keď sa na Slovensku roztrhlo vrece z kapelami typu core, tak naši strieborní víťazi Hard&Heavy kategórie, LEGEND OF THE SUBMARINE sú predsa len iný. Z ich vystúpení srší energia, sálou cítiť pot vystupujúcich chalanov a bez akýchkoľvek predsudkov dokážu strhnúť dav. A to je CORE v ich podaní, je to hra speváka a screamera s ľudmi za skvelého doprovodu nástrojov ovládaných samotnými diablami. Samotný satanáš ťažkého kovu Jimi Cimbala sa vyjadril, že toto je jeho šálka kávy! Premiérovo si ich môžete vychutnať v ich novom klipe z finálového večera teraz a tu, no a tiež na VŠEHOCHUŤ TOUR.

Za Slovenské hudobné fórum, Roland Koncz – projekt manažér Rockovej maturity.

FB: https://www.facebook.com/rockovamaturita/
Web: www.rockovamaturita.sk

Zdroj: Rockova Maturita
VIDEO: digitalrockmedia.sk