Všichni Svatí zakončují společné turné se skupinou No Name!

Kapela Všichni Svatí zakončí posledním koncertem v pražském Foru Karlín letošní společné turné s hudební skupinou No Name. Již v úterý 1.11.2016 odehrají koncertní set svých nejznámějších písní, známých z rádiového éteru. Budou mezi nimi skladby nejen z jejich prvního ale i druhého studiového alba, které produkoval Gerry Leonard, kytarista a kapelník zesnulého Davida Bowieho. Zároveň se tímto koncertem Všichni Svatí rozloučí se dvěma zakládajícími členy, kteří se rozhodli kapelu opustit.

„Rádi bych poděkovali fanouškům a členům kapely No Name za vřelé přijetí a příjemnou atmosféru na všech odehraných koncertech,“ vzkazují Všichni Svatí.

Zakládající členové kapely Petr Franc (klávesy) a Tomáš Waschinger (bicí), se na podzim letošního roku rozhodli kapelu opustit. Místo za bicími zaujme Lukáš Kuneš.

vsichni_svati

Počátkem příštího roku připravují Všichni Svatí vydání nového SP, nahraného ještě v původní sestavě, které bude obsahovat dvě skladby. Na A straně nového SP naleznou fanoušci píseň Víno a kouř, která byla minulý týden nasazena do hitparády rádia Rock Zone 105, 9. Kromě vydání nového SP se Všichni Svatí připravují na jarní a letní koncertní sezónu a zároveň se věnují tvorbě písní na třetí studiové album.

Vstupenky na společný koncert s No Name zakoupíte v předprodejní sítí Ticketstream nebo na přímo na místě v pokladně Fora Karlín.

Více informací naleznete na www.vsichnisvati.cz nebo na oficiálním Facebooku kapely.

Lukáš Kuneš

Biografie:

Třicetiletý talentovaný bubeník, který pochází z Českých Budějovic. Lukáš studoval bicí u známých hudebních osobností. Lukáš spolupracoval mimo jiné s Petrem Jandou, Petrem Kolářem nebo Bárou Zemanovou. V roce 2007 se také zúčastnil zahraničního turné s kapelou Seven, kde si na jednom pódiu zahrál například s Victorem Smolskim nebo Blazem Bayleym.

Zdroj: Over The Top