Vypočujte si debutový singel kapely SONS! Novinka na hudobnej scéne vás príjemne prekvapí

Pokiaľ je vám kombinácia rockovej hudby a chytľavej melódie blízka, v tom prípade skladbu Pochop len tak ľahko z hlavy nepustíte. Kapela SONS nič nenechala na náhodu a svoju prvotinu predstavila spolu s vydareným videoklipom.

Ten zverili členovia skupiny do rúk uznávanému režisérovi Martinovi Smékalovi, ktorý má na svedomí aj klipy Adama Ďuricu, či Zuzany Smatanovej a napriek obrovským žánrovým rozdielom je každý jeho počin pastvou pre oči. „Myslíme si, že Martin nemá v širokom okolí konkurenciu, preto padla voľba na neho a dôkazom toho, že sme vybrali správne je aj klip, ktorý predčil aj naše očakávania,“ zhodli sa hudobníci. „Video sa nakrúcalo v pieskovni pri Prahe a už samotné natáčanie bolo pre nás zážitkom,“ dodali.

sons1

Kapela SONS vznikla približne pred rokom v Bratislave a jej členovia Roman, Juraj, Peter aj Andy už predtým pôsobili v kapelách ako Before the Zero Day, Bačova Fujara, či Comedown. Pokiaľ vás ich prvý singel zaujal, ďalšie skladby si budete môcť vypočuť 2.12. v Bratislave a 3.12. v Nitre, kde sa predstavia  ako hosť na turné kapely The Paranoid.

Zdroj: Silvia Rákociová / VISIONPRO MEDIA