Vypočujte si pieseň, ktorú otextovalo niekoľko ľudí, bez toho aby o tom vedeli…

Po singli U want it all vydáva Kami svoj druhý singel, s názvom I´m asking, kde pri tvorbe textu spolupracovalo hneď niekoľko ľudí, bez toho aby o tom vedeli.

https://www.youtube.com/watch?v=jpmteC4IMXs&feature=youtu.be

Kami, ako si umeleckým menom hovorí Kamila Kopčová /19 rokov/ v týchto dňoch vydáva druhú autorskú pieseň s názvom I´m asking. „Pýtam sa“ je pieseň spojená z myšlienok a úvah ľudí. Kami oslovila ľudí zo svojho okolia,  rôznych generácii, aby jej napísali o svojich pocitoch. Chcela vedieť,  ako zmýšľajú o živote, láske,šťastií a pod. „Každý napísal niečo iné, to svoje, to čo práve prežíva, aké má pocity, čo chce povedať. Ani si neviete predstaviť koľko ľudí má iné potreby a ako inak všetko vníma“ hovorí Kami. „Nie žeby som si texty nevedela písať sama, ale v tejto chvíli ich písať ešte nechcem“ dodáva s úsmevom.

Nikto z pisateľov,  ani len netušil, že dôvodom tohto činu, bolo spojenie myšlienok do uceleného textu.

Hudba o nás prezradí viac ako si myslíme. Spojením Kamiliných myšlienok a úvah s myšlienkami ľudí do textu, je niečo nadčasové a v našich zemepisných šírkach ojedinelé. „Musím priznať, že neviem či je ťažšie písať text alebo spojiť do textu toľko rôznych názorov, pováh aby to celé dávalo zmysel“ hovorí Kami.

K piesni je natočený videoklip, ktorý si vzal pod taktovku mladý talentovaný režisér Kristián Ganobjak. V klipe  si zahrali Kamilini bývalí spolužiaci z košického konzervatória, nakoľko Kami posledný rok študuje v Prahe. Autor hudby je opäť PAUL PROJECT, ktorý si v klipe zahral spolu so svojím malým synčekom Leonardom.

© 2017  AIR PRODUCTION SLOVAKIA s.r.o.