Vypredané Le Payaco a Para Galaxy Alpha Tour 2014 vrcholí: Už dnes v Bratislave a v sobotu v Trenčíne!

Vypredané koncerty, stovky najazdených kilometrov a tisícky spokojných fanúšikov. Klubové turné „Le Payaco | Para Galaxy Alpha Tour 2014“ sa stretlo s obrovským úspechom. Legendárne slovenské kapely sa predstavia už tento týždeň na najväčšom koncerte šnúry v Bratislave a na poslednom koncerte v Trenčíne, na ktorom „Le Payaco | Para Galaxy Alpha Tour 2014“ ukončia.

Tohtoročná jeseň je sviatkom fanúšikov Pary a Le Payaca. Obe kapely totiž spojili sily a vyrazili na spoločné turné, aby bok po boku oslávili kapelové narodeniny. Obľúbené hudobné zostavy pod vedením Laskyho a Tomáša Slobodu zavítali počas uplynulých týždňov do deviatich slovenských miest, kde si po bezmála 20tich rokoch zahrali na spoločnom pódiu. „Skvelé turné, neuveriteľne pozitívna energia priam sršala. Všetko klapalo ako malo. Čo najviac takýchto šnúr!“ pochvaľuje si Lasky v mene Pary. „Okrem jedného mesta vypredané – to hovorí za všetko,“ pridáva sa Tomáš Sloboda z Le Payaco.  

Hviezdy slovenských pódií oslavujú v rámci jesennej šnúry úctyhodné 19te (Para) a 18te (Le Payaco)  výročie svojho pôsobenia na scéne. Ako hodnotia spolu s blížiacim sa koncom turné spojenie, ktoré vymysleli? „Je to výborné spojenie, či už po stránke generačnej pre ľudí, ale aj pre nás. Keďže sa poznáme odjakživa, máločo vie prekvapiť, ale aj to sa deje,“ spomína Lasky a vzápätí opisuje príhodu z koncertu na východnom Slovensku: „V Košiciach som vytancoval nevestu na rozlúčke so slobodou, potom ešte chvíľu žúrovali celá perepúť v backstagei.“  Ako dodáva Tomáš Sloboda, turné Le Payaca poznačila radostná udalosť, prírastok do rodiny bubeníka Ďuriho Vitéza: „Juraj si to moc neužil, okrem Prešova sa po koncertoch musel vracať domov, narodila sa mu totiž počas turné dcérka.  Hold, už nemáme 20,“ smeje sa Tomáš a jedným dychom dodáva:  „Hráme prví, čo je logické. Para má repertoár viac do tanca ako my. My ľudí preladíme, odpútame a zhypnotizujeme a Parou sa začína veľká párty,“ opisuje priebeh koncertov. Na dôvažok sa obaja frontmani jednohlasne zhodujú na tom, že najvydarenejší koncert šnúry je jednoznačne vždy ten posledný.

Už dnes čaká obe kapely najväčší koncert z celej šnúry – šou v bratislavskom Klube MMC. Pre fanúšikov, ktorí sa na koncert chystajú, majú pripravené špeciálne odkazy: „Príďte čím skôr, aby ste si našli dobrý flek. Vlajky, plagáty, billboardy a fotenie nie sú zakázané. Hádzať po nás môžete iba mäkké plyšové hračky a mäkké prádlo. Podpisovačky a stretnutie s fans bude po koncerte v Hopkirku na afterparty. Prinesie si väčšiu hotovosť, máme pripravený ultra limitovaný merch,“ dodáva na záver Tomáš Sloboda.

Vstupenky na turné sú exkluzívne v predaji cez PREDPREDAJ.SK: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1665/le-payaco–para-galaxy-alpha-tour-2014

TERMÍNY A MIESTA „LE PAYACO | PARA GALAXY ALPHA TOUR 2014“:
7.10. Trnava/ Art Klub
8.10. Nitra/ Music A Cafe
9.10. Nové Mesto nad Váhom/ Klub za Rampami
10.10. Banská Bystrica/ Záhrada/ Centrum nezávislej kultúry
11.10. Martin/ Mestská scéna
15.10. Žilina/ Mestské divadlo
16.10. Prešov/ Bizarre Music Cafe
17.10. Košice/ Collosseum Music Pub
18.10. Čadca/ Zion Club
23.10. Bratislava/ MMC
25.10. Trenčín/  Piano Club

LEPAYACO_PARA_GALAXY_ALPHA_TOUR_

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Ján Chmelík