We Will Rock You Žilina, Bratislava a Nitra!

Fínsko, Dánsko, Švédsko, Česko a Slovensko. To sú zastávky, na ktorých vzdá poctu kapela Queenie slávnemu Freddiemu Mercurymu a zaspieva mu do rockového neba jeho najväčšie hity.

Freddie Mercury, frontman skupiny Queen, by sa tento rok dožil 70 rokov, čo inšpirovalo kapelu Queenie (Queenie – World Queen tribute band) vydať sa na tour po svete a osláviť Freddieho nedožité narodeniny spomienkou na neho. Nenechajte si ujsť túto špeciálnu show s kapelou, ktorá vie dokonale napodobniť kapelu Queen nielen výzorom, hlasom, ale aj totožnými kostýmami a hudobnými nástrojmi! V rámci Slovenska ich môžete vidieť už o necelý týždeň 19.10. v Žiline, 20.10. v Bratislave a 21.10. v Nitre.

1

Pozor ZMENA!!! Koncert v Košiciach, ktorý sa mal uskutočniť 17.10., boli organizátori nútení zrušiť z dôvodu nenaplnenia sály v dostatočnom množstve. Zakúpené lístky môžete vrátiť výhradne na tom predajnom mieste, kde ste si ich zakúpili. Nevratené lístky platia na zvyšných troch koncertoch na Slovensku. Kapela a aj organizátori veria, že to svojim fanúšikom na východe Slovenska budú môcť v krátkej dobe vynahradiť.

Príďte si na plné hrdlo aj vy zaspievať nestarnúce hity ako Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, Radio GA GA, ci Don’t Stop Me Now!

Lístky nájdete v sieti Ticketportal.
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22212

Zdroj: Silvia Rákociová / VISIONPRO MEDIA