Vydavateľstvo Weltschmerzen predstavuje nový album Daniela Kordíka – SATIS.

S veľkým nadšením oznamujeme vydanie nového albumu SATIS, ktorý vznikol v spolupráci s oceňovaným slovenským hudobným producentom a experimentátorom Danielom Kordíkom. Tento unikátny projekt vnikol ako soundtrack k videám ceny CE ZA AR 2023 a je výsledkom spolupráce vydavateľstva Weltschmerzen s Inštitútom Slovenskej Komory Architektov.

Album SATIS, ktorý vychádza na vinylovej platni, je inovatívnym dielom, ktoré prenáša poslucháčov do fascinujúceho sveta architektúry prostredníctvom hudby. Daniel Kordík, známy svojimi experimentálnymi prístupmi a hlbokou hudobnou invenciou, prináša na SATIS zvukovú krajinu, ktorá perfektne dopĺňa vizuálnu krásu ocenených architektonických projektov.

Vydanie tohto albumu nie je len oslavou hudby, ale aj poctou architektúre a jej tvorcom. Slovenská Komora Architektov, ktorá sa na projekte spolupodieľala, vníma SATIS ako výnimočný príspevok k rozvoju kultúrneho dedičstva a kreatívneho priemyslu na Slovensku.

Album a platne SATIS budú dostupné od 31. mája 2024 na bandcampe vydavateľstva Weltschmerzen a na streamingových platformách. Album bude tiež uvedený a pokrstený v rámci podujatia Dni architektúry a dizajnu –  DAAD, ktoré momentálne prebieha v Bratislave, kde jeho časti odznejú v živej podobe v Kordíkovom live sete.

https://weltschmerzen.bandcamp.com/ 
https://danielkordik.bandcamp.com/album/satis 

TS