YAEL a TIAN MOON nadväzujú na predchádzajúci singel Nad vodou s čerstvou novinkou KDE SI

Pred pár dňami vydali Yael a Tian Moon skladbu Nad Vodou, ktorá sa v priebehu pár hodín dostala do hudobných trendov na platforme Youtube a do dnes figuruje ako pretrvávajúci hit. Interpreti nás nenechali dlho čakať a na tento úspech nadväzujú s novým singlom, ktorý nesie názov KDE SI. 

To, že sa jedná o pokračovanie tohto hudobného príbehu prezrádza najmä videoklip, ktorý bol natočený k tejto skladbe. Predchádzajúci singel nám vizuálne pripravil otvorený koniec, ktorý si pýtal pokračovanie. Vizuál ku skladbe KDE SI nás zavedie v príbehu ďalej. V klipe sa stretávame opäť s Juliou Hojdyszovou, ku ktorej sa pridáva aj Ladislav Jambor alias Lu z Love Island. Napätie v hudobnom príbehu graduje a prináša vyhrotenú situáciu, ktorej koniec opäť ostáva otvorený. 

Je vysoko pravdepodobné, že príbeh ešte nekončí a mladí interpreti si pre nás pripravia ešte jedno prekvapenie, ktoré možno prinesie rozuzlenie tejto hudobnej drámy.

„Napriek tomu, že by to možno málokto čakal, som sa do roly zápornej postavy veľmi prirodzene vžil. Rovnako aj do momentov smútku, keď sa zdá, že je všetko stratené. S Illuminate to už bolo naše druhé spoločné natáčanie a verím, že nie posledné. Natáčanie s nimi je vždy plné zábavy a extrémne profesionálne. Všetko odsýpa a výsledok vždy stojí za to. Bolo mi cťou byť súčasťou!“ – dodáva Lu.

Novinku KDE SI hudobne spracoval mladý producent Sebastian Rigó alias RIXO. Pod vizuál sa podpísal Martin Miko z Illuminate.

https://www.instagram.com/illuminate_production/
https://www.instagram.com/matuskolarovsky/
https://www.instagram.com/tian.moon/
▹ Merch: https://shop.rukahore.sk/yael
▹ Stream: https://rukahore.ffm.to/yael

TS – ILUMINATE
FOTO – ILUMINATE