Marpo vydává novinku Ďábel na rameni. Na druhý singl z očekávaného alba si přizval nashvillského rappera JJ Lawhorna

Před pár týdny rapper Marpo singlem Welcome to Nashville oznámil album Cowboys & Dreamers, které společně s producentem Marcusem Tranem odjeli nahrávat do Spojených států amerických. Teď přichází s druhou ochutnávkou z velkolepé desky, která spatří světlo světa už v druhé polovině července. Na tracku Ďábel na rameni spolupracoval s místním umělcem JJ Lawhornem.

„Ďábel na mým rameni mi říká, ať to vzdám“ zpívá Marpo v písničce, s jejímž textem by se mohl ztotožnit kdekdo. „Je totiž o tom, že každej občas máme nějaký pochyby,“ vysvětluje. „Na singlu hostuje místní rapper/zpěvák JJ Lawhorn, u kterého jsem záhy zjistil, že má ségru v Praze,“ dodává. 

Stejně jako další kousky z Cowboys & Dreamers, i song Ďábel na rameni vznikl v legendárním nahrávacím studiu Blackbird v Nashvillu. Produkce alba plného tvrdých kytar, ale i country a elektra, se tradičně chopil Marcus Tran, se kterým Marpo spolupracuje už po šesté. Právě kontakt s profesionály ze zahraničí a známými umělci americké scény byl pro oba zásadní a inspirující a umožnil tak vznik neobyčejné desky, kterou Marpo považuje za klenot.

Singl Ďábel na rameni můžou fanoušci poprvé navnímat na TroubleGang Festu 13. července v Benátkách nad Jizerou. Oficiální křest v pořadí už deváté desky s názvem Cowboys & Dreamers proběhne 17. srpna v rámci Prague Open Air v Ledárnách Braník.

Marpo – Ďábel na Rameni ft. JJ Lawhorn
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.facebook.com/mcmarpo/
www.instagram.com/mcmarpo/

TS