Kapela Top Dream Company si ke svým dvacátým narozeninám předčasně „Omylem“ nadělila nový videoklip. Narozeniny oslaví za účasti hvězdných hostů na konci září

Česká přední funk-popová skupina Top Dream Company slaví dvacáté narozeniny! Velký narozeninový koncert se uskuteční 26. září v legendárním pražském Lucerna Music Baru za účasti hvězdných hostů. Kapela předčasně a zřejmě „Omylem“ představuje svůj nový videoklip k písni, která nebude chybět na novém albu „Sláva vítězům, čest uraženým“, jenž se v rámci narozeninového koncertu pokřtí.

Inu, komu z nás se to někdy nestalo. „Zůstal jsem vzhůru omylem, a teď je devět ráno, bez klíčů a s vybitým mobilem. V MHD se mi udělá tak akorát špatně, nevadí, dneska je taky den,“ zpívá se v nové písni „Omylem“ kapely Top Dream Company, kterou doprovází chytlavý videoklip. 

„Když se párty změní v dobrodružství, pozná se pravý charakter každého z nás. Až uslyšíš venku zpívat ptáky a v tramvaji s tebou pojedou lidi v oblecích a s kufříkem v ruce, nezoufej. Zkus to znovu, vždyť dneska je taky den!“ komentují nový singl s úsměvem na tváři autoři hudby a textu a jádro kapely Top Dream Company Jakub Vaňas a Petr Harmáček.

O natočení a střih videoklipu kapely, která se skládá z jedenácti špičkových muzikantů, se postaral Lukáš Hausenblas. Taneční choreografii, podle které ve videoklipu tančí tanečnice a tanečníci ze skupiny „Prague Roller Girls“ a taneční akademie „B-Soul Liberec“, má na svědomí Aneta Prchalová. 

Kapela Top Dream Company vznikla v roce 2004, když se dala dohromady parta hudebníků kolem trumpetisty Petra Harmáčka a saxofonisty Davida Fárka. Od té doby si kapela vydobyla pevnou pozici na české funkové scéně a pravidelně přivádí do varu každého, kdo aspoň trochu miluje hudbu. To, že se kapela na jednom podiu vystřídala například se světovými jmény jako Kool & the Gang, Freak Power, Victor Wooten nebo Corym Henrym, je pak už jen další logický vývoj. Ať už se jedná o párty v klubu nebo koncert pod širým nebem, těchto jedenáct hudebních osobností v čele se zpěvákem Jakubem Vaňasem posluchače vždy rozzáří a naplní tou nejlepší energií.

26. září kapela Top Dream Company oslaví své dvacáté narozeniny v legendárním pražském Lucerna Music Baru za účasti mnoha hvězdných hostů. Během koncertu rovněž pokřtí nové studiové album „Sláva vítězům, čest uraženým“. Vstupenky jsou v prodeji na webových stránkách klubu a v předprodejní síti GoOut.cz.