„Nie sme zviazaní potrebou páčiť sa všetkým,“ kapela Cup of Tea o novinke Beach (You ain’t no Queen)

Po Júnovom vydaní singlu „Thank You“ kedy kapela naznačila, že by v blízkej budúcnosti mohol prísť väčší projekt. Prichádza ďalší singel: Beach (You ain’t no queen), ku ktorému vyšiel aj videoklip.

„Môžeme oficiálne potvrdiť, že toto je druhý singel z nášho debutového albumu ktorý by mal vyjsť ešte tento rok. Album bude iný ako bola naša prvotina EP „Do You Think about the Future“. Vyzretejší po hudobnej aj textovej stránke. Pri tvorbe a nahrávaní tohto albumu je cítiť, že nie sme zviazaní vlastnou potrebou páčiť sa všetkým. Čoho dôkazom je aj nový singel Beach“, dodáva bubeník Lukáš Piešťanský.

Singel Beach (You ain’t no Queen) tiež dopĺňa veľmi tematický a pútavý videoklip, ktorý vznikol pod produkčným zoskupením THE ENT.

„Toto je taký náš zárez do post-punku ale v podobe nám vlastnej. Je to tvrdšie hudobne, je to štipľavé textovo, pretože aj my ako umelci sme frustrovaní z veľa vecí, ktoré sa vo svete a hlavne aj u nás na Slovensku dejú. Nejde si to nevšímať, nejde sa o tom nebaviť a teda sociálno – politická situácia nás ovplyvňuje každý deň. Nikdy sme nemali potrebu niekomu hovoriť koho má voliť a koho nie a to ani robiť nebudeme. V tejto skladbe a mnohých ďalších, ktoré prídu s albumom sme vypísali naše pocity a už spomínanú frustráciu z danej situácie. Dalo by sa povedať, že na albume bude riadny kus nás ako ľudí. Aj keď toto je strašné klišé“, Uzatvára Lukáš Piešťanský.

O produkciu skladby sa postaral bubeník kapely Lukáš Piešťanský o master Matej Turcer ktorí budú mať pod palcom aj zvyšok albumu, ktorý uzrie svetlo sveta na jeseň ešte tohto roku.

TS