SPECIAL 360° SHOW –  FVCK KVLT a VIKTOR ORI spoločne chystajú jedinečný koncert s hosťkou AMELIE SIBA

Klub za zrkadlom priniesol do Bratislavy minulý rok špeciálny formát 360°koncertu, kde sa na pódiu v DK Zrkadlový háj predstavili kapely Berlin Manson, Fvlcrvm a Zaffer9. Netradičný set up obnovíme aj tento rok, pri príležitosti veľmi špeciálneho koncertu troch projektov, ktoré sú síce hudobne veľmi odlišné, ale zato majú toho veľa spoločného. Zvukovo, vizuálne aj dramaturgicky pôjde o jedinečný koncert, aký sa v Bratislave nekonal, a pravdepodobne už ani nebude.

Toto je koniec niečoho starého a začiatok niečoho nového. Viktor Ori po premene projektu Shallov vydáva svoj debutový album, zatiaľ reprezentovaný revolučným singlom Vsetci sme v tom spolu. Fvck Kvlt končí koncertné obdobie svojho tretieho štúdiového albumu Cigán. Celé to podpíše svojou intímnou melanchóliou hosťka z Prahy, speváčka a producentka Amelie Siba.

Fvck Kvlt s albumom s dvomi hlavnými oceneniami Radio_head Awards naplno využil svoj koncertný potenciál na Slovensku, aj v Čechách, zožal mnohé skvelé recenzie a ovládol letné festivaly. Pomaly však tracky z neho ustupujú a chystá sa album nový, o ktorom Denis zatiaľ neprezrádza podrobnosti a vie prečo. Vidieť “starú” koncertnú show v novom šate a na 360 stupňovom stage-i bude možné prvý a posledný krát. V Zrkadlovom háji zahrá kapela v špeciálnom set upe s bubeníkom Jakubom Spiszákom (Small town life, Our stories, Genuine Jacks). Na pódiu nebude chýbať ani klavír. Bude to posledný bratislavský koncert Fvck_Kvlt do vydania nového albumu. A hoci ešte príde jedno iné a jedinečné koncoročné prekvapenie, v 2025 fanúšikov tohto projektu čaká už niečo nové.

Viktor Ori predstaví svoj debutový album LEPSIE NEBOLO NIKDY DOBRE NEBUDE, ktorý je pokračovaním 10-ročného príbehu Shallov. Na rozdiel od doterajšej, čisto gitarovej tvorby sa v aranžoch skladieb objavuje množstvo ďalších nástrojov – syntetizátory, klavír, sláčiky a okrem Dušana Oriho a Antonína Kropáčka zo Shallov, na albume hosťuje množstvo ďalších umelcov. Album je veľmi rozmanitý, no zjednocuje ho trpkosť a monumentálnosť typická pre tvorbu Shallov, ktorá sa však tentokrát odohráva v slovenskom jazyku. V septembri vyšla skladba “Vsetci sme v tom spolu”, druhý singel vychádza v októbri a celý album môžeme očakávať 1.11., vychádza pod vydavateľstvom Weltschmerzen. Tento rok bude odprezentovaný len dvakrát, na krstoch v Bratislave a Prahe.

Amelie Siba je hudobníčka a skladateľka pochádzajúca z Prahy.

Jej najnovší album Gently Double A – vydaný v apríli 2023 – vytvára koláž lo-fi samplov,

špinavých gitár a vrstvených nahnevaných vokálov. Projekt v súčasnosti vystupuje ako duo – Siba a Kryštof Kříček (umelecké meno – Haru), ktorý album aj produkoval.

Klub za zrkadlom
KULTÚRNE ZARIADENIA PETRŽALKY
Rovniankova 3, 851 02  Bratislava

Vstupné:
predpredaj Tootoot: https://tootoot.fm/sk/events/66e6e4b14317b50c2a9ec9de
zľavnené / 14 (študenti, do 18 r., ZŤP)
normal / 18
na mieste:
zľavnené/ 18 (študenti, do 18 r., ZŤP)
normal / 22

viktor_ori, amm.sib, fvck_kvlt, klubzazrkadlom
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063927282634
https://www.facebook.com/fvckkvltcrew
https://www.facebook.com/shallov
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063617285081

TS